Orbit Baby

Barnvagn med 360 graders snurr

Om Orbit Baby 
Orbit Baby tillverkar barnvagnar som är snygga, funktionella och tar hänsyn till miljön. Med Orbit kan du kombinera olika baser och säten som alla är kompatibla med varandra och som kan rotera 360 grader. Dessutom finns smarta assessorer som till exempel Orbit Sidekick, den ultimata ståbrädan som alla storasyskon vill åka. 

Orbit Baby G3
Orbit Baby skapade den första roterande barnvagnen. Med den tredje generationen från Orbit Baby, dvs Orbit Baby G3 erbjuds ett komplett resesystem; välj mellan olika baser och säten som alla är kompatibla med varandra som tillsammans erbjuder en bilbarnstol, en barnvagn, en babysitter och en vagga. Allt du behöver den första tiden med ditt barn. 

Orbit Baby växer med dig och din familj; när nästa barn kommer adderar du Helix, ett förlängningssteg som bygger ut Orbit till syskonvagn, eller Orbit Sidekick, den ultimata ståbrädan som alla storasyskon vill åka.  

Orbit Baby erbjuder detaljerna; dubbla kopphållare, extra stor sufflett, Paparazzi-skydd, extra förvaringsväskor… Orbit Baby producerar produkter med egenskaper som testats och godkänts av verkliga familjer runt om i världen. 

Orbit gillar kundanpassning
Med Orbit G3 erbjuds föräldrar att komponera sitt resesystem efter sina egna behov. Välj fritt bland babyskydd, barnvagn, säten, vagga och förvaringsmöjligheter så väl som olika färgalternativ. Välj i tre steg: 

  1. Välj Bas (Chassi, Rocker, Isofix, Helix)
  2. Välj Sits (Babyskydd 0+, Barnvagnsits, Vagga/liggkorg)
  3. Välj Assessoarer (förvaringslösning & tillbehör)

Läs mer om varje produkt individuellt. 


Produkter

Filtrera
Kollektioner