Nyheter

Senaste nyheter

Frågor och Svar om nyheten YOYO connect!

31 maj 2021

Make it double, keep it simple

Efter lång längtan och många frågor om det finns en lösing för två barn eller en tvillingvagn har vi äntligen nöjet att presentera YOYO connect! Vi är säkra på att det finns en del frågor på hur denna innovation fungerar så därför har vi satt ihop en lista med de vanligaste frågorna och svaren. 

 

Vilka olika varianter fungerar till YOYO connect? 

Det finns 5 olika möjliga konfigurationer med YOYO connect:

  • Syskonvagn: bassinet/6+ + 6+/ bassinet + 6+/babyskydd
  • Tvillingarvagn: bassinet/bassinet + 6+/6+


Hur fäster du YOYO connect på chassit? 

YOYO connect fästs fast på samma sätt som ståbrädan. Det innebär att den klickas på längst bak på vagnen. Det går på några sekunder och du kan enkelt klicka av och på connect. 

När du inte använder YOYO connect kan du hänga vagnen på chassit. Det påverkar inte chassits maxvikt på 22 kg. 

 

Hur bromsar du två vagnar samtidigt?

YOYO connect har en 4 hjuls broms, så när du bromsar YOYO connect bromsar du även de två bakhjulen på den främre vagnen samtidigt. 

 

Vad är maxvikten på YOYO connect? 

Maxvikten på YOYO connect är, precis som med YOYO+ och YOYO², 22 kg. 


Är YOYO connect lika kompakt som YOYO²?

Ihopfälld, mäter YOYO connect 52 x 44 x 24 cm. Ihop med YOYO² (52 x 44 x 18 cm), vilket gör den både mindre än andra dubbelvagnar och den kan till och med rymmas på kabinhyllan*.


Är YOYO connect kompatibel med alla BABYZEN accessoarer?

YOYO connect är kompatibel med YOYO bassinet, parasollet, kopphållaren, åkpåsen, transportväskan, regnskydd och myggnät.


 

Är YOYO connect kompatibel med nyföddspaketet 0+ ?

Nyföddspaketet 0+ är inte kompatibelt med YOYO connect och kan inte monteras på YOYO² när den är i dubbelutförande. Den nyföddslöning som passar till YOYO connect är Bassineten. 

 

 

* Sedan 2012, är YOYO (ihopfälld mått: 52 x 44 x 18 cm) accepterat eller igenkänd som handbagage på de flesta flygbolag. Storlek på handbagage kan dock skilja sig mellan flygbolag och vi rekommenderar därför att du alltid hör med ditt flygbolag innan avresa för godkänd storlek på handbagage.