Nyheter

Senaste nyheter

Nu lanseras UPPAbaby NOA!

20 september 2021

Lagom till höstens lite mörkare färgskala lanseras Noa från UPPAbaby. Noa har klassisk navy klädsel med grafitgrått chassi och naturfärgade läderdetaljer! Inspirerad från de senaste trenderna i Paris, Milan och New York. 

Noa lanseras i VISTA och CRUZ med tillbehör som RumbleSeat och extra liggdel. 

 

VISTA & CRUZ 

NOA i VISTA-utförande erbjuder en liggdel med matchande svart solkeps. En uppskattade detalj som introducerades med Jake V2.

Idag är CRUZ en av våra populäraste vagnar. Endast 58 cm bred med stor varukorg och känslan av en stor vagn. Sälj som sittvagn men om du vill köra den från nyfödd går det bra att köpa extra liggdel till. 

 

Matcha din vagn i NOA-stil 

UPPAbaby fortsätter att utöka sina accessoarer med matchande färger. Till NOA kommer matchande skötväska i ryggsäcksmodell och mysiga åkpåsen Cozy Ganoosh. Nu är vi redo inför kylan! Se hela utbudet från UPPAbaby här

I