Nyheter

Senaste nyheter

Redo för vintern med BABYZEN

5 november 2021

Vi går mot kallare tider och lagom till kylan och den första snön
lanserar BABYZEN två nya vinterassocerarer: YOYO skis och YOYO mittens.  

 

YOYO skis 

YOYO skis är ett par skidor som du enkelt klickar på vagnens framhjul och är framtagna att passa till alla modeller av YOYO, oasvett årgång förutom YOYO connect. 

Med skidorna tar ni er enklet fram även i vinterväglag. Perfekt för en tur till pulkabacken eller till skidsemstern när packutrymmet är begränsat (YOYO kan fällas ihop med skidorna på, måtten är ca 52x44x18 cm ihopfälld).  

Skidorna är tillverkade i tåligt polyamidmaterial. Tänk på att endast köra på snö och att produkten inte är till för att köra med när man åker skidor eller snowboard. För lång hållbarhet, skölj av skidorna med rent vatten efter användning. 

 

YOYO mittens 

Slipp frysa om händerna, eller tappa bort vantarna! YOYO mittens är vantar som sitter fast på handtaget med hjälp av kardborre. Vantarna är tillverkade i ett vattenavstötande tyg med ett vitt sherpa foder och extra tjock vaddering för kalla dagar. Vantarna kommer med en egen liten förvaringsväska som kan hängs på handtaget med hjälp av tryckknappar. Vantarna kan tvättas i maskin på 30 grader och passar alla modeller och årgångar av YOYO.