Nyheter

Senaste nyheter

Nu kickar vi igång UPPAbaby Tune-UP Gear-UP 2022!

28 februari 2022

För UPPAbaby är det viktigt att du som kund ska vara nöjd med ditt val av barnvagn. UPPAbaby vill vara med dig under småbarnsåren och förstår att det är skönt att få en hjälpande hand ibland. Det var så Tune-UP Gear-Up (TUGU) kom till. Ett event där du som kund kan komma och få din vagn servad av proffs utan kostnad. Varje år servar UPPAbabys serviceteam ca 6 000 barnvagnar gratis över hela världen. Varför? Jo, för UPPAbaby vill erbjuda en kundservice i världsklass och service-eventen är deras sätt att säga tack för att du valt UPPAbaby. 

Vad är då ett Tune-UP Gear-UP event? 
Ett Tune-UP Gear-Up (TUGU)-event är vad det låter som, ett event där du har möjligheten att få din vagn finjusterad och uppgraderad. Det är ett lyxigt event för dig som är eller vill bli UPPAbaby kund. Ett TOGU-event arrangeras alltid hos någon av UPPAbabys återförsäljare och när du kommer till butiken är serviceteamet redo att ta hand om dig och din barnvagn på allra bästa sätt för att göra den som ny igen. Och det bästa av allt är att det är helt gratis. Allt du behöver göra är att boka din tid för service. 

Gäller det bara UPPAbaby kunder? 
Om du inte redan tillhör UPPAbaby-familjen kan du komma till eventet för att provköra våra vagnar, prata med vårt serviceteam för att hitta just den vagn eller det tillbehör som passar dina behov. Om du kommer till eventet för att få veta mer om UPPAbabys barnvagnar och tillbehör behöver du inte boka tid.

Hur går servicen till?
Vanligtvis rengörs vagnen genom att hjulen tas bort och rengörs från smuts och skräp. Även bromsen rengörs och testas, likaså chassits fällningsmekanism och om behov finns kan slitna hjul/delar bytas ut. Under tiden som din vagn servas kan du strosa runt i butiken eller prata med vårt team om du har frågor på UPPAbabys produkter. Efter avslutad service får du en TUGU-väska med rengöringsinstruktioner till din rena barnvagn. 

Kom ihåg att anmäla dig - först till kvarn gäller! 
För att få service måste du bokad en tid. Antalet platser för service är begränsat, så skynda dig om du inte vill missa detta. 

ANMÄL DIG HÄR.

Om du är intresserad av att veta mer om UPPAbabys barnvagnar och tillbehör behöver du inte boka tid. 

 

Tune-UP Gear-UP Turneplan Sverige

  • 10/3: Babya kl 10-13 i Norrköping 
  • 17/3: Bonti kl 11-14 på Norrtullsgatan 33 i Stockholm 
  • fler event kommer i april och framöver...

 

Vill du ha tips redan nu på hur du servar din vagn?
HÄR hittar du "gör-det-själv" tips på hur du själv kan fixa din VISTA, CRUZ, MINU eller MESA i-SIZE. 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE
Vill du vara värd för nästa TUGU-event? 

ANMÄL DIG HÄR.