Om REIREI

REIREI är distributör till tolv varumärken i Skandinavien. Vår varumärkesportfölj är en blandning av starkt etablerade varumärken som Ergobaby och BABYZEN till innovativa tech-varumärken som Elvie och Owlet. Vår mission är att underlätta vardagen för småbarnsföräldrar med kvalitativa produkter. 

Familjeföretaget REIREI grundades 2011 av Monica och Anders Landberg. Allt började med en egen produkt men med tiden gick företaget från egen produktion till att mer och mer sälja andras produkter. I dag är REIREI exklusiv distributör i Norden med huvudkontor i Linköping, lager i Västervik och säljare i alla Skandinaviska länder. Vi säljer till butiker, både online och fysiska. 

Är du konsument hittar du återförsäljare uppdelat på land och varumärke här

Är du befintlig återförsäljare lägger du enkelt din order i vår B2B och vill du bli återförsäljare är du varmt välkommen att kontakta oss

 

Våra varumärken

AeroSleep, AeroMoov, Baby Tula, BABYZEN, BuggyLOVE, Elvie, Ergobaby, Owlet, Ubbi, UPPAbaby, WaterWipes och Zazu.

 

Våra sociala kanaler

Följ oss i våra sociala kanaler för att hålla dig ajour med de senaste nyheterna, tävlingar och erbjudanden. 

 

INSTAGRAM 

FACEBOOK 

Teamet

Ledning


BabyBag + BabyBox
Monica VD 

Det började med att jag gjorde en egen babyprodukt 2007. Idag har jag förmånen att jobba med teamet nedan. Min roll är i stort att  guida verksamheten och marknaden att ta sig an de senaste produktnyheterna från våra coola varumärken. På fritiden hänger jag gärna med vår hund Doris och familjen. 

 

BabyBag + BabyBoxAnders It-strateg 

I början jobbade jag kvällar, nätter och helger med Monica. 2010 började jag även jobba dagtid och har sedan dess arbetat med de flesta uppgifterna på REIREI. Idag är mina huvuduppgifter personal och strategi samt att planera och implementera vår digitala kärna. När jag inte jobbar älskar jag att röra mig på skidor eller stå med flugfiskespö i fjällvärlden på sommaren.

 

BabyBag + BabyBoxFredrik Inköpschef 

Jag kom till REIREI i början av 2022 för att tillsammans med alla fantastiska medarbetare fortsätta skapandet av marknadens mest attraktiva varumärkesportfölj och därtill ett optimerat varuflöde. Jag brinner för retail och har många års erfarenhet från sport-, mode- och babybranschen. På fritiden ser mina barn till att jag upprätthåller en aktiv livsstil med sport i fokus.

 

BabyBag + BabyBoxAnton Ekonomichef

På REIREI har jag det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen. Min roll har förändrats sedan jag började 2012 och idag kan jag ägna mig helt och hållet åt ekonomi och finans. På fritiden håller jag mig fysiskt aktiv genom träning och friluftsliv tillsammans med min fru och vår hund.

 

BabyBag + BabyBoxFredrik Säljchef 

Började på REIREI 2020 och kommer tidigare från sportbranschen. Ansvarar för försäljningen och arbetar mycket tillsammans med säljteamet och våra kunder i Norden men jobbar även väldigt nära våra varumärken. På min fritid vattnar jag min älskade gräsmatta. 

 

BabyBag + BabyBoxIda Marknadschef 

I november 2021 fick jag glädjen att bli en del av det härliga REIREI-teamet. Mitt ansvar i teamet är också det roligaste – marknadsföringen! Har ni frågor, affärsförslag eller tankar kring kommunikation, varumärke eller marknadsföring, hör gärna av er.  Jag har precis flyttat från Göteborg till Norrköping. På fritiden gillar jag att vara social och aktiv. Att laga mat, ha middagar och njuta av det goda i livet och bli någorlunda på padeltennis.

 

BabyBag + BabyBoxMattias E-com Manager 

Jag började på REIREI i början av juni 2021. Att få vara en del av alla glada och inspirerande personer i detta bolag gjorde att jag ville vara med på denna underbara resa. Har en blandad erfarenhet inom e-handel, digital annonsering och att driva bolag. Jag är ansvarig för att skapa en perfekt kundresa online. På fritiden håller jag på mycket med träning såsom löpning och gym och umgås med min flickvän på diverse restauranger i Stockholm

 

Sälj

BabyBag + BabyBoxAlbin Key Account Manager, Norden 

Började på REIREI den 17/5 2021, en riktig rookie. Jag jobbar med försäljning mot REIREI's nyckelkunder med fokus på digitala aktörer, primärt på den svenska marknaden. Något jag uppskattar utanför mitt arbete är långa promenader, gärna med övernattningen i skogen tillsammans med min sambo, dotter och nyligen införskaffade hund Vivianne. 

 

BabyBag + BabyBox Heidi Key Account Manager, Finland 

Fick äran att börja jobba med dessa härliga och driftiga personer på REIREI, juni 2021. Helsingfors-tjej som fastnat i Stockholm sen 90-talet. Brinner för försäljning och långsiktiga kundrelationer och jobbat för det mesta mot Finland. Mina 2 hundar ser till att jag är väl rastad, får jag välja själv, blir det traillöpning eller träning på gym. 

 

BabyBag + BabyBoxAgnes Key Account Manager, Norge (föräldrarledig)

I april 2021 blev jag en del av teamet på Reirei. Jag är uppvuxen i Sydvästra Sverige men bor sedan 12 år tillbaka i Oslo, där jag stortrivs. Det bästa jag vet är att spendera tid tillsammans med min sambo och vår lilla dotter. I min roll som KAM i Norge, tar jag vara på de kundrelationer vi har och ser samtidigt efter nya samarbeten. Huvudsakligen i området Østlandet.

 

BabyBag + BabyBox Rasmus Key Account Manager, Danmark 

Jeg har været en del af REIREI siden april 2019. Jeg arbejder som sales representative for hele Danmark og har derfor alt kunde kontakt til både store og mindre kunder. I min fritid spiller jeg både fodbold, golf og går i fitness centeret. 

 

 

BabyBag + BabyBoxJohanna Key Account Manager, Sverige 

I augusti 2021 var det min tur att bli en del av REIREIs team. Tur i dubbel bemärkelse, eftersom det känns just så, att få jobba med en sådan spännande mix av varumärken och produkter. Jag jobbar med försäljning med inriktning mot svenska apotek samt barn- och babybutiker i Sverige, Island och Baltimkum. När jag är ledig är jag gärna ute i skärgården tillsammans med mina två barn. 

 

BabyBag + BabyBoxCamilla Key Account Manager, Sverige (föräldrarledig)

Jag har varit en del av REIREI sedan 2015 och har ofta varit lite spindeln i nätet. Idag jobbar jag som KAM med nya och befintliga nyckelkunder med fokus på att skapar goda och långsiktiga relationer. Efter arbetstid är det fullt ös med min son och vårt drömhem i väntan på tillökning av lillasyster. 

 

BabyBag + BabyBoxCaroline Säljare, Norge

Jobbet i REIREI siden november 2018 som salgskonsulent for Nord og Vest Norge. Elsker jobben og mine fantastiske kunder! Å få lov å jobbe med så sterke varemerker er så utrolig gøy! De er vel utprøvd på min sønn og snart på mitt neste barn! På fritiden må jeg få utløp for min høye energi i fjell og mark.

 

BabyBag + BabyBoxDenise Key Account Manager Assistant

I juli 2021 hade jag glädjen att få bli en del av REIREI teamet. I min roll som KAM Assistent kommer jag supporta KAM administrativt. När jag är ledig är jag och min sambo ofta ute och testar olika lekparker med vår son eller så umgås vi med vänner och familj.


 

BabyBag + BabyBoxTherese Key Account Manager Assistant

Jag fick äran att bli en del av REIREI teamet i november 2021 då jag gick in i min roll som nordisk KAM Assistent. I min roll ansvarar jag för att stötta våra säljare backoffice och lägger störst vikt i det administrativa arbetet. På min fritid gillar jag att träna och umgås med min sambo , familj och vänner.

 

BabyBag + BabyBoxMartin Store Coach, Danmark & Norge 

Min resa på REIREI började i november 2021. Jag jobbar med utbildning, försäljning och merchandising på plats ute hos våra återförsäljare i Norge Danmark och även lite i södra Sverige. Utanför mitt arbete verkar jag även som ishockeytränare, och just hockey är något jag sysslat med hela livet. Förutom hockey tillbringar jag gärna min lediga tid med flickvännen, vännerna och familjen!

 

Marknad

BabyBag + BabyBoxKlara Marketing coordinator 

Jag marknadsför våra varumärken så de kan tas emot på bästa sätt av våra slutkonsumenter. Jag stöttar även våra butiker och säljare med det senaste materialet, oavsett om det är en broschyr, nyhetsbrev eller rörlig film. Bredden på min roll är också det roligaste! När jag inte arbetar brakar jag runt i skogen med hunden Rebus eller ritar slingrande mönster.

 

Kundservice 

BabyBag + BabyBoxMalin Kundservice & logistik  

Jag har varit en del av REIREI sedan 2018. Tillsammans med Anna ansvarar jag för REIREI’s kundtjänst där vi jobbar för att ge bästa möjliga service till återförsäljare och konsumenter. Jag är även en del av logistikteamet på REIREI. På min fritid umgås jag med min sambo och spenderar gärna tid på golfbanan eller i vår sommarstuga. 

 

BabyBag + BabyBoxAnna Kundservice

Jag har varit en del av REIREI teamet sedan Augusti 2019 och jobbar främst med kundtjänst och aftersales. När jag inte jobbar spenderar jag helst tiden med min sambo och dotter. Film, serier och musik ligger mig även varmt om hjärtat. 

 

BabyBag + BabyBoxKatja Kundservice

I januari 2022 var det min tur att få bli en del av det här teamet! Tillsammans med Malin och Anna ansvarar jag för kundtjänsten här på REIREI. Jag har tidigare arbetat i babybutik som återförsäljare för REIREI’s produkter och tycker det är så roligt att få nörda ner mig ännu mer på bara dem!  När jag är ledig tycker jag om att umgås med min sambo och ha spelkvällar med familjen.