AeroMoov GRB Mörkgrå, svalkande sittdyna till barnvagn

Luftig sittdyna för vagn med 3D-struktur som tillåter luften att cirkulera under barnet. Passar samtliga vagnar.


Ger en behaglig sittyta i olika väder och temperaturer. På sommaren minskar 3D-strukturen barnets värme i stolen. På vintern bidrar 3D-strukturen till att snabbt ge en värmande sittyta. Dessutom bidrar sittskyddet till att förlänga bilstolens livslängd. Maskintvätt 40 grader.

Färger: Sand, Mint, Mörkblå, Flamingo, Bananas och Ice Cream

Material: Ekologisk bomullfrotté (ovan) OEKO-TEX® certifiering, AeroSleeps 3D-struktur (under).

Mått
Längd 77 cm
Bredd 30 cm

Vad säger kunden? 

"Helt underbar! Tidigare blev Elias pissblöt på ryggen när han satt i bilstolen men nu behöver man inte oroa sig. Klart han blir lite varm om ryggen men absolut inte blöt. Innan blev han gnällig på grund av att det blev så varmt att sitta i stolen men det problemet är som bortblåst :-)  Jag kan gott rekommendera AeroMoov till alla föräldrar, det är värt varenda krona." 
– Testpilot Madelene

"Är nu hemma efter en bilsemester, efter många mil i bilen så ska jag säga att denna produkt är MYCKET bra. Normalt sett brukar våran dotter vara sjöblöt av svett inom loppet av 5 minuter […] men efter 40 minuters bilfärd var hon fortfarande i ett mycket gott skick […]. Jag kan rekommendera denna till alla som har ett barn i bilen som svettas mycket." 
– Testpilot Olof

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för AeroMoov GRB Mörkgrå, svalkande sittdyna till barnvagn .

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av AeroMoov GRB Mörkgrå, svalkande sittdyna till barnvagn