AeroSleep

AeroSleep utvecklar sovprodukter för de yngsta för att ditt barn ska kunna andas obehindrat, i en säker och hälsosam sovmiljö.

Visa fler blogginlägg →

AeroSleeps 3D-struktur ger ditt barn en trygg sömn så att du kan sova gott utan att oroa dig.

AeroSleep utvecklar sovprodukter för de yngsta för att ditt barn ska kunna andas obehindrat, i en säker och hälsosam sovmiljö. Teknologin bakom AeroSleeps produkter bygger på vetenskaplig forskning med fokus på hygien och komfort.

3D-strukturen i AeroSleeps produkter erbjuder ditt barn en god nattsömn, medan du kan drömma dig bort utan bekymmer. AeroSleeps helhetslösning - med madrass, madrasskydd, dra-på-lakan och kudde - skapar en sund och behaglig sovmiljö som är bra för ditt barn.

 

Smartson: 97% rekommenderar AeroSleep
Sommaren 2013 testades AeroSleeps madrasskydd tillsammans med AS lakan och kudde av 50 testpiloter via Smartson. Testpiloternas barn var i ålder 0-2 år och resultatet kunde inte vara tydligare; 97 % av testpiloterna rekommenderar AeroSleep till en vän. Madrasskyddet är utformad för att öka luftcirkulationen runt barnet som reglerar kroppstemperaturen, transportera bort fukt och låta barnet andas frisk luft. Allt detta bekräftas av testpiloter som berättar om tysta nätter i djup sömn för både föräldrar och barn.

Produkter

Filtrera
Kollektioner

Produktinformation