AeroSleep

AeroSleep PREMIUM, ett nytt prisbelönt madrasspaket med lutande läge!

24 april 2020

Snorig och svårt att sova? Ont i magen eller öroninflammation? Alla föräldrar vet vad det innebär för nattsömnen när den lilla inte mår bra. Nu finns en lösning, AeroSleep lanserar en ny madrass som kan ha lutande liggläge!

Vinnare av Baby Innovation 2020

Nu lanseras PREMIUM, en helt ny typ av madrasspaket från AeroSleep som blivit utsedd till vinnare av Baby Innovation 2020! Madrasspaketet är ett 2-i-1 paket där både madrass och madrasskydd ingår och där du även har möjligheten att göra om liggläget för bebisen beroende på behov. Att ändra från plant till lutande läge är enkelt och görs på en till två minuter.

Liggande sovläge lindrar

Varför ska man ligga lutande? Ja, många olika besvär blir hjälpta av hög huvudända när man sover. Till exempel hosta blir värre framåt natten eftersom luftvägarna kan svullna lite när man ligger ner. Ett lutande liggläge lindrar därför vid förkylning, men även vid ont i magen, öroninflammation, reflux och liknande situationer. Ett lutande liggläge underlättar helt enkelt andningen och främjar matsmältningen.

Hur ändrar man liggläge?

PREMIUM madrassen har en kil vid ena änden som går att flytta till den andra änden för att ändra lutningen från horisontell till lätt lutande (7°). Här kan du se en film hur det går det.

 

 

AeroSleep PREMIUM 2-i-1 madrasspaket finns i två varianter:

I samband med lanseringen av PREMIUM madrasspaketen har AeroSleep uppdaterad sitt madrassutbud och lanserar en ny, uppdaterad kollektion. Se hela kollektionen här.

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar