Tula

Frågor och svar för nya bärselen Explore

12 september 2018

Vi välkomnar nya bärsele Explore i vår Tula familj och har satt ihop frågor och svar om den nya selen.

Vad är Tula Explore?
Den största skillnaden mot de andra modellerna är att det nu finns en tredje bärposition, framåtvänd. Precis som med Free-to-Grow kan du bära från nyfödd (3,2 -20 kg), bärselen har ett nytt vadderat nack- och huvudstöd som kan justeras vilket ger ett extra stöd för nyfödda eller när barnet sover.

När kan jag bära framåtvänt?
För att bära framåtvänt i Tula Explore ska ditt barn fyllt 5 månader, ha en stabil nacke och huvud och kunna se över kanten. Börja bära framåtvänt i en lugn miljö, hemmet är perfekt så du ser att din lille mår bra och tycker det är roligt. Märker du att din lille börjar bli trött vänder du till inåtvänd position så kan ni fortsätta att vara nära. 

Sitter barnet ergonomiskt i en framåtvänd position?
Ja selen är utformad i en ergonomisk position som följer ryggradens naturliga krökning och placerar barnet i en sittposition. 

Vad är Tula Explore gjord av? Vad är knapparna gjorda av?
Tula Explore är gjord i 100% mjuk bomull som andas. Selen är enkel att rengöra och kan tvättas i maskin. Knapparna är hållbara och gjorda i 100% polyesterplast.

För fler frågor maila oss på info@reirei.se eller besök: https://babytula.zendesk.com/hc/en-us/sections/360001326453-Explore-Baby-Carrier där Baby Tula har samlat en mängd frågor gällande Tula Explore och även frågor gällande de andra modellerna.

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar