Tula

Vilken Tula modell passar dig?

11 november 2018

Half Buckle, Explore, Free-to-Grow eller ska jag välja Toddler? Svårt att välja? I diagrammet hittar du vägledning.

Att välja modell nu när Tula har Half Buckle, Explore, Free-to-Grow, Standard och Toddler kan tyckas vara ett angenämnt problem! Vilken modell passar mig bäst just nu? Vilken modell kan jag bära med på höften? Frågorna kanske besvaras av vår lilla guide: 

  • Half Buckle - Tulas senaste nyhet. En asiatisk hybrid med inslag av både bärsele och bärsjal. Perfekt för dig som älskar att sjala men som i verkligheten inte får till det. Half Buckle är den enda modellen från Tula där du kan bära ditt barn på höften. 
  • Explore - Tulas första bärsele med ett framåtvänt alternativ. Påminner mycket om Free-to-Grow men går ett steg längre. Växer med barnet från nyfödd, så här behövs inget inlägg. 
  • Free-to-Grow - Tulas första bärsele utan spädbarnsinlägg. Växer med barnet både på bredden och höjden. Mjuk och enkel att förstå, perfekt för dig som letar efter en enkel bärsele från dag 1. 
  • Standard - Tulas första modell där du kan bära på mage och rygg. Från nyfödd med spädbarnsinlägg upp till 20 kg. 
  • Toddler - för dig som letar efter bärsele till ett större barn. Bredare sittyta och högre panel för att göra de bekvämt för din toddler på resan. Maxvikt 27 kg. 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar