Tula Explore Linen Aubergine

Tula Linen är en bärsele med ett helt nytt utseende, tillverkad i linne och bomull. Det nya materialvalet håller bärselen sval och andas viket gör den perfekt att använda året runt.


Färgen Aubergine är inspirerad av naturen i en mjuk nyans av moder jord. Tillverkad i naturliga material - linne och bomull. Det svala tyget är både mjukt och slitstarkt.  

Nytt utseende 
Varje bärsele är vävd med två trådar vilket ger både struktur och liv till den enfärgade designen. 

Naturliga egenskaper 
Tula Linen är tillverkad i 52% linne (flax linen) och 48% kammad bomull vilket kombinerar slitstyrkan och svalkan i linnetyget och mjukheten i bomullstyget. Bärselen är biologiskt nedbrytbar, allergivänlig och sval även i varmare klimat/väder.

Från växt till tyg
Tula Linen tar tillvara på linnetygets speciella egenskaper. Linne, som kommer från växten lin, odlas i Frankrike och förbrukar mindre energi under tillverkningsprocessen.
 

Explore Egenskaper:

 1. 3 bärpositioner
  Med Tula Explore kan du bära framåtvänt på mage, inåtvänt på mage och på rygg. Varje position är ergonomisk utformad för att främja sund utveckling av höft och ryggrad för barn.
   
 2. Justerbar kroppspanel 
  Det finns tre breddinställningar som du justerar med hjälp av knappar. Det gör att bärselen växer med ditt barn från nyfödd upp till 20 kg. 
   
 3. Vadderat och justerbart nackstöd
  Kan användas på flera sätt, både för att stödja huvud och nacke hos det lilla barnet och sötta huvudet extra på det sovande barnet.

   
 4. Extra vaddering för extra komfort
  Vadderade axelremmar för skön komfort som är enkla att justera till olika storlekar. Brett, vadderat midjebälte som fördelar vikten jämnt. Vadderade benöppningar så att barnet sitter bekvämt. 
   
 5. Ficka och avtagbar huva
  Praktisk ficka på midjebältet för det viktigaste på promenaden. Löstagbar huva som ger stöd till det sovande barnet, skyddar barnet mot sol när ni är ute och som fungerar som skydd vid amning.  
   

Tula Explore har erkänts som en ”höftvänlig” produkt av International Hip Dysplasia Institute. BabyTula bärselar är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Tula Explore Linen Aubergine .

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Tula Explore Linen Aubergine