Tula Explore Mason

För dig som vill kunna bära både vänt mot dig och framåtvänt upp till 20 kg.


Mason har en varm grå bas med svarta små kryss som täcker bärselen. Mönstret fortsätter över bärselens axelremmar, midjebälte och den avtagbara huven. Bärselen är justerbar och ergonomisk från nyfödd till 20 kg.

Egenskaper:

 1. 3 bärpositioner
  Med Tula Explore kan du bära framåtvänt på mage, inåtvänt på mage och på rygg. Varje position är ergonomisk utformad för att främja sund utveckling av höft och ryggrad för barn.
   
 2. Justerbar kroppspanel 
  Det finns tre breddinställningar som du justerar med hjälp av knappar. Det gör att bärselen växer med ditt barn från nyfödd upp till 20 kg. 
   
 3. Vadderat och justerbart nackstöd
  Kan användas på flera sätt, både för att stödja huvud och nacke hos det lilla barnet och sötta huvudet extra på det sovande barnet.
   
 4. 100% bomull
  Bärselen är gjord i mjuk bomull som andas och som är enkel att rengöra. Kan tvättas i maskin på 30°.  
   
 5. Extra vaddering för extra komfort
  Vadderade axelremmar för skön komfort som är enkla att justera till olika storlekar. Brett, vadderat midjebälte som fördelar vikten jämnt. Vadderade benöppningar så att barnet sitter bekvämt. 
   
 6. Ficka och avtagbar huva
  Praktisk ficka på midjebältet för det viktigaste på promenaden. Löstagbar huva som ger stöd till det sovande barnet, skyddar barnet mot sol när ni är ute och som fungerar som skydd vid amning.  
   

 

 

 

 

 

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Tula Explore Mason.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Tula Explore Mason