Tula Free-to-Grow Coast Overcast

I modellen Free-to-Grow kan du bära din lilla från nyfödd upp till 20 kg.


Coast Overcast har en rygg i sval mesh, perfekt för resan till solen eller om du eller ditt barn lätt blir varma. Mönstret fortsätter över bärselens axelremmar, midjebälte och den avtagbara huven. 

I modellen Free-to-Grow kan du bära din lilla från nyfödd upp till 20 kg. Med justerbar bredd och höjdinställning på frampanelen anpassas den enkelt till ditt växande barn. 

Egenskaper: 

 • Ergonomisk M-formad position som stöder en sund utveckling för barnets kropp. Ryggpanelen kan justeras i tre breddinställningar och två höjdsinställningar så att din lilla kan sitta ekonomiskt hela tiden.
   
 • Justerbara vadderade axelremmar ger komfort för både nacke och skuldror och kan enkelt anpassas efter den som bär. 
   
 • Svalkande bärsele med meshpanel. 
  Stor meshpanel på ryggen för extra ventilation, perfekt om det är varmt ute eller om du eller din lilla lätt blir varma. Resterade bärsele i 100% bomull som andas. Bärselen är enkel att rengöra och kan tvättas i maskin på 30°. 
   
 • Flera bärpositioner. Bär på mage vänd mot dig och på ryggen. 
   
 • Tula Free-to-Grow kan användas från 3,2 till 20 kg.
   
 • Ficka på midjebältet och avtagbar huva. Stor ficka för att förvara det viktigaste. Den avtagbara huvan ger extra support till din lillas huvud när hen sover, som solskydd eller som skydd vid amning. 

 

 

 

 

 

 

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Tula Free-to-Grow Coast Overcast .

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Tula Free-to-Grow Coast Overcast