Tula Ryggsäck Unicornicopia

Mönstrade ryggsäckar för din lilla!


Har ni haft en Tula bärsele därhemma och älskar de härliga mönstren? När din lilla vuxit ur bärselen finns Tula ryggsäckar i lekfulla färger och mönster! Unicornicopia är prydd med fantasifulla enhörningar. 

Ryggsäcken är tillverkad av ett kvalitativt vattenavstötande material som gör det enkelt att hålla den ren. Tula barnryggsäck rymmer allt från skolsaker, mellanmål och saker till det egna äventyret. Storleken fungerar från mindre barn och uppåt. 

Storlek: 10 cm djup, 23 cm hög och 30 cm bred

 

 • HÄRLIGA MÖNSTER
  Färgsprakande mönster som kommer i begränsad upplaga, låt ditt barn välja sin favorit. 
   
 • BEKVÄM ATT BÄRA
  Vadderade, justerbara axelremmar med ett glidande bröstklipp hjälper ditt barn att bära sin ryggsäck bekvämt. Axelremmarna är fodrade med mjukt och slitstarkt mesh för ökad komfort.
   
 • LÄTT ATT HÅLLA REN
  100% vattenavstötande polyestertyg gör det enkelt att hålla ryggsäcken ren. Behöver du tvätta den? Torka av med varmt vatten och milt rengöringsmedel. Häng och lufttorka. 
   
 • RYMLIG STORLEK
  Ryggsäcken har justerbara bröst- och axelremmar vilket gör att den passar barn i många åldrar och rymmer allt från mellanmål till skolböcker! Två extra fickor på framsidan av ryggsäcken och en smart innerficka hjälper till att hålla ordning. Ett handtag på toppen av ryggsäcken gör det enkel att bära ryggsäcken för både vuxna och barn.
   
 • ENKEL, MAGNETISK STÄNGNING
  Magnetiska lås gör det enkelt för både yngre och äldre barn att öppna och stänga ryggsäcken på egen hand.
   
 • PERSONLIG NAMNLAPP
  Märk ryggsäcken med ditt barns namn på en supersöt namnetikett som inkluderar vårt motto "Keep doing what you love", som finns på insidan av ryggsäcken.

   

 

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Tula Ryggsäck Unicornicopia.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Tula Ryggsäck Unicornicopia