Tula Standard Coast Land Before Tula

En robust bärsele från 6,8 kg upp till 20 kg, eller direkt från nyfödd med ett spädbarnsinlägg.


Coast Land Before Tula tar oss med till dinosauriernas tid med glada dinosaurier och stora växter täcker selen. Bärselen är perfekt för resan till solen eller om du eller ditt barn lätt blir varma då den har en ryggpanel i mesh. Mönstret fortsätter över bärselens axelremmar, midjebälte och den avtagbara huven. 

Modellen Standard kan användas från 6,8 kg upp till 20 kg, eller direkt från nyfödd med hjälp av ett separat spädbarnsinlägg. 
 

Egenskaper:

 • Ergonomisk M-formad position som stöder en sund utveckling för barnets kropp.
   
 • Svalkande bärsele med meshpanel. 
  Stor meshpanel på ryggen för extra ventilation, perfekt om det är varmt ute eller om du eller din lilla lätt blir varma. Resterade bärsele i 100% bomull som andas. Bärselen är enkel att rengöra och kan tvättas i maskin på 30°. 
   
 • Flera bärpositioner. Bär på mage vänd mot dig och på ryggen. 
   
 • Justerbara vadderade axelremmar ger komfort för både nacke och skuldror och kan enkelt anpassas efter den som bär. 
   
 • Tula Standard kan användas från 6,8 till 20 kg eller från nyfödd tillsammans med Tulas spädbarnsinlägg*
   
 • Ficka på midjebältet och avtagbar huva. Stor ficka för att förvara det viktigaste. Den avtagbara huvan ger extra support till din lillas huvud när hen sover, som solskydd eller som skydd vid amning,

 

* Spädbarn och nyfödda mellan 3,2 - 6,8 kg måste använda Baby Tulas spädbarnsinlägg (säljs separat). Du ska använda inlägget tills barnet är stark i huvud och nacke och kan hålla upp huvudet själv och är tillräckligt stor för att placeras i sittande position med knäna hängande fritt i en ergonomisk M-formad position (även om barnet väger över 6,8 kg).

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Tula Standard Coast Land Before Tula .

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Tula Standard Coast Land Before Tula