BABYZEN

YOYO²: ännu bättre!

2 mars 2020

Nu har YOYO+ uppgraderats och förvandlats till YOYO²! Med YOYO² har BABYZEN förbättrat sin ikoniska barnvagn utan förändra dess DNA.

YOYO+ bag nominerad till Årets Babyprodukt 2018

28 oktober 2018

Nomineringarna till Årets Babyprodukt 2018 är klara och vinnarna kommer att avslöjas i slutet av november.

Låt oss presentera YOYO+ bag!

1 oktober 2018

Gör mer, lekande lätt!

YOYO+, Bäst i Test 2018!

7 maj 2018

För tredje året i rad får Babyzen YOYO+ utmärkelsen Bäst i Test av testsajten bäst-i-test.se!

Råd & Rön utser YOYO+ till Bäst i Test

7 maj 2018

Råd & Rön har testat 6 resebarnvagnar av olika slag. Babyzen YOYO 6+ fick överlägset högst betyg och utses därför till testvinnare.

Angelica Sandberg boar med Babyzen YOYO+

10 maj 2017

Angelica Sandberg går i väntans tider och hemma hos henne boas det nu för fullt. Det packas BB-väska och BB-vagnen Babyzen YOYO+

Anna recenserar Babyzen YOYO+

20 april 2017

Anna "Allt om barnvagnar" Lavfors har rullat Babyzen YOYO sedan den första modellen kom till Sverige 2012. I februari i år då hon lämnade BB som fyrbarnsmor gjorde hon det med Babyskyddet fastsatt på en Babyzen YOYO+ med babyskyddsadaptrar.

Babyzen YOYO+ hos frk Prinsessemamma

18 april 2017

När Cecilie och hennes familj var testfamilj för Babyzen YOYO+ 6+ blev hon förvånad över att det inte bara var hon som blev så fäst vid vagnen utan även dottern Eugenia.

Babyzen YOYO+ BB-vagnen

10 april 2017

I slutet av mars blev Madeleine Ilmrud tiobarnsmamma och rutinerad som hon är vid det här laget valde hon att inte bära babyskyddet mellan alla återbesök första tiden utan enkelt rulla det fastsatt på Babyzen YOYO+

Babyzen YOYO+ 0+ reser till Teneriffa

3 april 2017

Vår danska testfamilj bjöd med Babyzen YOYO+ 0+ att möta våren tidigt på Teneriffa. Babyzen YOYO+ 0+ i sin tur bjöd vår danska testfamilj på känslan av hur smidigt det går att resa även med ett barn som bara är några månader gammalt.