BABYZEN

Babyzen YOYO+ 6+ hos vår första testfamilj

6 mars 2017

Caroline och hennes familj bor i Nyköping och deras nyfikenhet på hur Babyzen YOYO+ fungerar som bilvagn gjorde att de blev den första testfamiljen i vårprojektet "4vagnari1"

Caroline och hennes familj hade börjat leta efter den perfekta bilvagnen som skulle vara smidig att få med sig men fungera på de flesta underlag.

De hade spanat lite på Babyzen YOYO+ så då chansen kom att få testa den i de miljöer som de faktiskt skulle använda den i så nappade de direkt.

”jag vart grym på att fälla ut och ihop den och kände mig nästan som Mc Gyver” skrattar Caroline. Det här imponerade särskilt på äldsta sonen men hennes man som har större grepp än Caroline har lyckades både trycka på knappen och fälla ihop den i samma rörelse så honom kunde hon inte vinna över i hastighet vilket grämer henne.

En sak som förvånade Caroline var hur bra Babyzen YOYO+ rullar över kullersten. Inne i Nyköping är var och varannan gata täckt med kullersten och även fast de rullade vagnen över kullerstenarna sa sonen som satt inte något om att komforten skulle vara dålig och vagnen rullade på riktigt bra.

Även den stora suffletten imponerade på Caroline. Den täckte bättre än den sulky de rullar till vardags och även då sonen låg ner och sov så fick han inte solen i ögonen tack vare att den var så lång.

När familjen kom på att Babyzen YOYO+ faktiskt t.o.m. fick plats i varukorgen på deras vardagsvagn började de ta med den där då de gick på längre promenader. Det gjorde att om fyraåringen blev trött i benen kunde han få åka sista biten istället för att någon fick bära honom.

Just eftersom vagnen blir så liten hopfälld så ”kostar” den inget att ha med. Just det här gör den till den perfekta bilvagnen. Det fanns alltid plats för den. Även om bagageutrymmet var fullt så kunde man få med vagnen. Antingen genom att lägga den på något eller så ställde man den i ett säte och bältade den.

Då familjen var och tittade på en ny bil. En Peugeot 3008 såg de att man kunde fälla upp en hård botten i bagageutrymmet. Då blev det som ett mindre hålrum där under och där fick Babyzen YOYO+ plats. Så utan att ta plats från övriga bagageutrymmet skulle man alltid kunna ha en vagn liggandes i bilen om man ville. ”Ni borde starta ett samarbete ni två” fnissar Caroline.

När Caroline skulle in till stan och träffa sin praktikplats gjorde det inget att de bara hade trappor och ingen hiss. Med barnet på ena armen och YOYO+ över axeln var det bara att gå upp. 

Caroline säger att hon tyckte om allt med vagnen men att hon upplevde att hon var lite för kort för handtaget om hon skulle rulla den en längre sträcka. Men hennes man som är längre tyckte att vagnen var perfekt och ville gömma undan den då det var dags att skicka den vidare till nästa testfamilj.

Caroline är 29 år & bor i Nyköping med sin sambo och deras två söner. Familjens största intresse är motorfordon och just nu planerar de dessutom sommarens bröllop för fullt 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar