BABYZEN

Babyzen YOYO+ BB-vagnen

10 april 2017

I slutet av mars blev Madeleine Ilmrud tiobarnsmamma och rutinerad som hon är vid det här laget valde hon att inte bära babyskyddet mellan alla återbesök första tiden utan enkelt rulla det fastsatt på Babyzen YOYO+

När dottern bara var några dagar gammal åkte familjen tillbaka till BB för några kontroller och så här skriver Madeleine själv på sin blogg "YOYO vagnen! Alltså bästa smidiga vagnen ???? Det var många som tittade på den och undrade. Såhär ser den alltså ut med BeSafe babyskyddet på."

Kroppen är påverkad efter förlossning

Alla som har fött barn vet hur sliten man kan känna sig efteråt. Kroppen har varit med om något enormt och då menar vi oavsätt hur man föder barn. 

Madeleine tar upp just det här då hon skriver "Hon åker som en prinsessa verkligen och underlättar mammas rygg och mage som just nu inte har en enda fungerande muskel känns det som. Världens minsta vagn och slippa att bära babyskyddet känns som en oslagbar kombo!"

Stort grattis familjen Ilmrud till er underbara lilla prinsessa och väldigt kul att se att se hur smidigt ni tagit er mellan återbesöken.

Läs hela inlägget här på Madeleines Ilmruds blogg

(Alla bilderna i vårt blogginlägg tillhör Madeleine)

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar