BABYZEN

Babyzen YOYO+ godkänd av blivande 10barnsmamman

22 mars 2017

Du har säkert sätt Madeleine Ilmrud på TV-programmet "Familjen Annorlunda". När som helst föds hennes och makens tionde barn och den här gången har hon tänkt rulla ut babyskyddet från BB

Att Madeleine kan det där med vagnar är det ingen som tvivlar på. Inte nog med att hon har ett riktigt stort barnvagnsintresse. Hon har även rullat barn i barnvagn i hela 19 år och fler ska det bli för nu när som helst blir hon tiobarnsmamma. 

Som rutinerad småbarnsmamma vet Madeleine vad hon kräver av en barnvagn första tiden då barnen är nyfödda. 

Hon skriver själv på sin blogg "Vi är en stor familj och vi är väldigt aktiva. Det är ofta vi är iväg och storleken på barnvagnen har alltid varit ett stort problem.

Dessutom så har jag alltid haft vagn inomhus eftersom jag tycker det är smidigt att rulla med mig bebisen vart jag än är och har man dessutom flera barn som upptar ens uppmärksamhet så är det väldigt smidigt att kunna ha bebisen i en vagn och samtidigt kunna hålla koll.

Jag är supernojig, att lägga den lilla i vaggan eller i spjälsängen i vårt sovrum och gå därifrån, det känns inte tryggt. Då kan jag inte koppla av om jag måste få saker gjorda (och det måste man ju mellan varven) utan måste springa och titta till bebisen hela tiden.

Det är precis sånt här som Babyzen YOYO+ är mästare på. Att ta liten plats i bilen och att vara en smidig trygg rullande inomhusäng. 

Perfekt att rulla med ut från huset till brevlådan eller till förskolan och hämta de äldre syskonen. Helt utan att störa den lilla nyfödda bebisen. En trygg sovplats som alltid är med. 

Det här blir som sagt tionde gången Madeleine lämnar BB med en ny liten diamant. Men det blir första gången hon inte behöver bära ut babyskyddet utan istället enkelt rullar det fäst på BabyzenYOYO+ med babyskyddsadaptrar. 

Nu när Madeleine boat klart är det bara den nya lilla familjemedlemen som fattas. 

Här kan ni läsa hela Madeleines blogginlägg och alla bilder på den här sidan tillhör Madeleine och är lånade från hennes blogg. 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar