BABYZEN

Babyzen YOYO+ i en liten norsk fiskeby

28 mars 2017

Mona och hennes familj bor i den norska lilla fiskebyn Rørvik i Nord-Trøndelag fylke och trots att de flesta andra av oss redan börjat räkna det som vår nu så har de länge haft mycket snö kvar så vår lilla tappra Babyzen YOYO+ har verkligen fått visa upp sig under sina veckor hos Mona.

Mona som varit en av våra testfamiljer nu under våren berättar att det var kärlek vid första ögonkastet med Babyzen YOYO+. Något hon speciellt fastnade för var att det var superlätt att fälla ut och att fälla ihop den och sedan ut igen.

Det var även överraskande hur bra hennes son Sander satt i vagnen och den helt raka ryggplattan i uppfällt läge gjorde att sonen enkelt kunde sitta och se sig omkring och prata om det han såg.

”Babyzen YOYO+ har bra grepp” fortsätter Mona och berättar om då de var ute och gick i duggregnet och vagnen ändå rullade på som vanligt. Enda gången de kände att vagnen inte hade lika bra grepp som i vanliga fall var då de gick på dåligt plogade vägar med mycket snö.

Suffletten täckte bra säger Mona. Nästan för bra för när Sander satt upp och hade suffletten nerfälld så såg han inte ut så den fällde de bara fram då han ville ligga ner i vagnen istället.

När Mona summerar ihop hela sin upplevelse av tiden som testfamilj säger hon att de verkligen saknar den Babyzen YOYO+ som de fick testa och att de gärna skulle velat äga den. Den är enkel att bära med sig på en resa, tar oerhört lite plats i bilen. Den är lätt att rulla och är oerhört bekväm både att köra och för sonen att sitta i.

Norska Mona bor tillsammans med sin man och sina två barn Linnea och Sander & driver instagramkontot monasverden_där man får följa familjens vardag

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar