BABYZEN

Råd & Rön utser YOYO+ till Bäst i Test

7 maj 2018

Råd & Rön har testat 6 resebarnvagnar av olika slag. Babyzen YOYO 6+ fick överlägset högst betyg och utses därför till testvinnare.

           

Vagnarna testades i kategorierna: Körning, Användning, Transport, Rengöring, Barnets komfort, Förvaring under vagnen, Montering, Säkerhet, Märkning och information och Oönskade ämnen.


För att få reda på hur bra vagnarna är att använda har de låtit en panel om fem föräldrar och tre experter testa vagnarna (förutom traditionella labb-test). Panelen har fått manövrera vagnarna längs en bana med olika typer av underlag och hinder, som till exempel en gatukant. Panelen har också exempel testat att fälla ihop vagnen, landat den i en bil och provat hur bra den fungerar i olika vardagliga situationer, som på bussen eller att bära uppför trappor. Slutsatsen är att Babyzen YOYO+ vinner överlägset med högst betyg och utses därmed till Bäst i Test 2018! 

 

Tidigare utmärkelser:

  • Babyzen YOYO+ blev Bäst i Test 2018 av bäst-i-test.se
  • Babyzen YOYO+ blev Bäst i Test 2017 av bäst-i-test.se
  • Babyzen YOYO+ blev Bäst i Test 2016 av bäst-i-test.se
  • Babyzen YOYO+ vann JPMA Innovation Award 2015 inom kategorin barnvagnar. 


Förenklar din vardag!

Babyzen YOYO lanserades 2012 och har sedan dess blivit omtalad globalt för sin enkla hopfällning och att den ryms på kabinhyllan. I dag är YOYO+ ett komplett resesystem för den mobila familjen som erbjuder fyra vagnar i en; liggvagn, bilvagn, cityvagn och resevagn. Från nyfödd till toddler med en maxvikt på 23 kg med syskonalternativ. YOYO+ är kompakt och mäter endast 52 x 44 x 18 cm i hopfällt läge. 

YOYO+ är lätt att förändra efter olika behov, kan bäras som en väska, köras med en hand, tvättas i maskin, är enkel att förvara och får plats där andra vagnar vanligtvis inte får plats! Att träffa vänner på stan, åka taxi eller tunnelbana, flyga till andra sidan av världen; allt blir enklare med YOYO+. Babyzen YOYO+ är officiellt accepterad som handbagage på en rad olika flygbolag, bland annat Air France. 

Läs mer om Babyzen YOYO+ här

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar