Elvie

Visa fler blogginlägg →

Elvie gör högteknogiska, smarta produkter för dagens kvinnor. 

Elvie grundades 2013 och är ett brittiskt varumärke som utvecklar smartare teknik för kvinnor. Efter att ha insett bristen på stöd för nya mammor samlade Tania Boler, VD och grundare, ett team av ingenjörer, designers och affärsmän i världsklass för att redesigna den befintliga oattraktiva och föråldrade medicinska utrustningen till snygga konsumentprodukter som kan användas hemma.

Elvie har nu fyra produkter på marknaden. Den första att lanseras, Elvie Trainer, är ett prisbelönt hjälpmedel för bäckenbottenträning (med tillhörande app). Elvie Trainer används för att hjälpa kvinnor att stärka bäckenbotten via roliga, 5-minutersövningar. Den andra produkten, Elvie Pump, är den tystaste, bärbara bröstpumpen. Elvie Pump är helt sladdlös och bärs inuti en amnings-bh, vilket gör det möjligt för kvinnor att pumpa när som helst, var som helst - hemma, på jobbet eller på resan.

De senaste tillskotten i sortimentet är Elvie Curve och Elvie Catch; båda förstärker Elvies amningsutbud. Elvie Curve är en bärbar silikonbröstpump som använder ett naturligt sug för att möjliggöra bekvämt, handsfree-upplevelse medan du pumpar eller ammar med det andra bröstet. Elvie Catch är en uppsättning av två säkra mjölkuppsamlingskupor för att fånga läckage och samla in ytterligare mjölk.

Elvie har listats som nummer 7 i Sunday Times Sage Tech Track 100, 2020 och utsågs till en av WIREDs 100 hetaste startups 2019. 

Produkter

Filtrera
Kollektioner

Bäckenbottentränare