Trainer

Ge din bäckenbotten lite extra kärlek. Mindre läckage. Snabbare återhämtning efter födseln. Starkare orgasmer.


Elvie Trainer

 • Elvie är den flerfaldigt prisbelönta kniptränaren för din bäckenbotten 
 • För mindre urinläckage, snabbare återhämtning efter förlossning och bättre intimhälsa 
 • Roligt träningsprogram som ger resultat efter mindre än 4 veckor 
 • Rekommenderas av 1000-tals professioner inom vården över hela världen, flerfaldigt belönad för innovation och design

 

Varför är bäckenbottenträning viktigt? 

En stark bäckenbottenmuskelatur är en bra grund till din core-styrka, vilket är en viktig del i en frisk och fungerande kropp. En svag bäckenbotten är förvånansvärt vanligt. 1 av 3 kvinnor och upp till 80% av gravida och nyförlösta upplever problem. 

 

Att träna det osynliga 

Det är svårt att träna muskler som man inte ser. Elvie Trainer visualiserar dina rörelser i bäckenbotten i realtid med hjälp av en teknik som ofta används inom vården.

 

Hur fungerar det?

När du kniper ser du dina musklers styrka genom en liten pärla i Elvie appen (gratis i App Store). 

Förebyggande

Att förstå hur du ska träna är grundläggande. Hela 30% kniper nedåt istället för uppåt - vilket på sikt kan skada bäckenbottenmuskulaturen. Elvies patenterade teknologi mäter kraft och rörelse och säger till om du kniper fel så att du kan förbättra din teknik. Detta gör Elvie unik och fungerar verkligen som en personlig tränare för dina knipmuskler.

För kvinnor, av kvinnor

Flerfaldigt belönad och älskad av kvinnor i hela världen. Elvie bäckenbottenstränare är liten, mjuk och bekväm. Designad för att passa alla kvinnor och går att anpassa i storlek med medföljande extra skal. 

Det ska vara roligt att träna! 

Med hjälp av experter från Imperial College London och University of Oxford har Elvie designat ett roligt 5-minuters träningspass. Se Elvie som din personliga tränare som utmanar dig i din träning för att bygga stryka. Genom appen kan du enkelt följa din utveckling i realtid. 

Rekommenderad av experter

Över 1000 hälsoexperter inklusive fysioterapeuter, barnläkare, gynekologer och vårdpersonal från hela världen rekommenderar Elvie Trainer.

 

FAKTA Elvie Trainer

 • Träningsredskap för bäckenbotten – bli stark inifrån och ut!
 • Knipövningar på ett helt nytt sätt
 • Träna fem minuter om dagen, antingen ståendes eller liggandes
 • Diskret att använda: placeras på samma sätt som en tampong
 • Tillverkad i medicinskt silikon – fri från ftalater, latex och BPA
 • Vattentålig, rengörs med tvål och vatten
 • Mått: 160 x 30 x 20 mm. Vikt: 25 gram
 • Drivs av ett återuppladdningsbart litium-ion-batteri, batteritid upp till 8 veckor
 • Diskret laddning i fodralet via Micro USB (kabel medföljer)
 • Kräver smartphone och appen Elvie som finns att ladda ner gratis till iOS och Android
 • Kompatibel med Android 4.3 och senare samt iPhone 4S och senare
 • Ansluter till mobilen via bluetooth 4.0 (lågenergi)
 • I appen mäts din styrka och framsteg, du får hjälp att utföra övningarna rätt

För support och mer information, se HÄR

 

 

FAQ

Om varumärket Elvie

Elvie Trainer är den första produkten av Elvie, ett hälso- och livsstilsmärke som utvecklar smartare teknik för kvinnor. VD och medgrundare Tania Boler inspirerades till att skapa Elvie Trainer när hon, under sin första graviditet, fick kunskap om vikten av en god muskulatur i bäckenbotten. Hon var chockad över upptäckten av hur försummad denna viktiga del av postnatal vård var och blev fast besluten av att förbättra kvinnors hälsa och liv genom smartare teknik för knipträning.

Varför är Elvie Trainer så viktig?

Regelbunden knipträning förbättrar intim hälsa, kärnstyrka och blåskontroll, samt stöder graviditet och postnatal återhämtning. Men det är svårt att träna en muskel som du inte kan se - det är här Elvie Trainer fyller sin funktion! Elvie Trainer hjälper dig att få ut det mesta av dina knipövningar genom att visualisera ditt träningspass i realtid, vilket ger motivation och korrigering av din teknik.

Varför bäckenbottenträning?

Bäckenbotten är en kraftfull uppsättning muskler som sitter som en hängmatta mellan ditt svansben och blygdbenet. Den lyfter och håller bäckenorganen, hjälper till med blåsan och tarmkontrollen, stöder dina magmuskler och rygg. Trots att den är dold spelar den en viktig roll i kvinnors hälsa, inklusive sexuellt och emotionellt välbefinnande. Graviditet, förlossning, åldrande och kraftig sport kan alla försvaga dessa muskler. Som ett resultat upplever 1 av 3 kvinnor och upp till 80% av de nya mammorna fysiska problem.

Bäckenbottenövningar rekommenderas av hälsovårdsmyndigheter runt om i världen för att förebygga eller behandla bäckenbottenproblem.

När övningarna utförs korrekt:

 • Förbereder kroppen för graviditet och påskyndar återhämtningen från födseln
 • Förbättrar blåskontrollen
 • Utvecklar och behåller muskelfunktionen
 • Förbättrar intim hälsa
 • Förbättrar självförtroende och välbefinnande

Hur ska du träna med Elvie Trainer?

Vi rekommenderar att du tränar tre gånger i veckan i fem minuter om dagen. Övningarna, som utformats med vägledning från intimvårdsspecialister, är effektiva och du kan börja se resultat efter fyra veckor.

Varför är Elvie Trainer unik?

Elvie Trainer är världens minsta och smartaste kniptränare. Designad av kvinnor, för kvinnor är den liten, bekväm, diskret och bärbar. Elvie Trainer använder patenterad teknik för att upptäcka riktningen av sammandragningen och varnar användaren om hen utför övningen felaktigt.

Hur man kommer igång:

Elvie Trainer är kompatibel med iPhone och Android, vilket kräver iOS7 + och Android 4.3. Ladda ner appen och skapa ditt personliga konto. Elvie Trainer ansluter till appen via Bluetooth Low Energy.

Kan Elvie Trainer användas under graviditet?

Du kan använda Elvie Trainer under graviditeten så länge du inte har några komplikationer. Varje graviditet är unik. Om du är osäker, kontakta din läkare före användning.

Nya mammor kan börja använda Elvie Trainer igen efter att din läkare eller barnmorska har rekommenderat att du är redo att återuppta till normala aktiviteter, det är vanligen cirka 6 veckor efter att du födde.

Kan jag använda Elvie Trainer med spiral?

Ja, du kan använda Elvie Trainer med en spiral. Själva svansen på Elvie Trainer är den del som ansluter till din enhet, och denna är kvar på utsidan. Elvie Trainer är helt täckt av silikon av medicinsk kvalitet utan exponerade delar och är säkert att använda med spiralen.

Kan jag använda Elvie Trainer om jag har en sjukdom i underlivet?

Om du har ett sjukdomstillstånd relaterat till bäckenbotten (t ex prolaps eller bäckensmärta) rekommenderar vi att du konsulterar din läkare innan du köper Elvie Trainer.

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Trainer.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Trainer