Elvie

Elvie, den nya, smarta bröstpumpen

24 november 2019

På Apoteksforum (25-26 november 2019) visas för första gången i Skandinavien bröstpumpen som beskrivits som en revolution för kvinnor – Elvie! Elvie bröstpump är liten och bärbar och passar i en BH. Nu kan kvinnor pumpa var som helst, när som helst.

En bröstpump ska inte behöva förknippas med otaliga klädbyten och känslan att vara en uppbunden mjölkkossa. Elvie ger frihet för ammande kvinnor och möjligheten att pumpa hemma, på jobbet eller på språng.

”Vårt mål med Elvie är att ge nya tekniska lösningar till kvinnors hälso- och sjukvård genom att skapa bättre produkter för kvinnor av kvinnor. Mottagandet och efterfrågan av Elvie Bröstpump är ett bevis på våra framsteg för att nå vårt mål”, säger Elvies VD, Tania Boler, i ett pressmeddelande.

Elvie bröstpump är bärbar, tyst, problemfri och smart: 

  • Bärbar - så pass liten och nätt att den får plats i BH:n.
  • Tyst – nytänkande teknologi
  • Enkel – endast fem delar som enkelt rengörs och sätts ihop
  • Smart – koppla bröstpumpen till Elvie app och ha full koll på din amning.

Brittiska företaget Elvie är ett FemTech företag som leds av kvinnor. Elvie Bröstpump är företagets andra produkt. Den första produkten var en bäckenbottenstränare som hjälper kvinnor att visualiserar dina knipövningar i realtid med hjälp av en teknik som ofta används inom vården.

Elvie finns representerad på Apoteksforum i REIREIs monter E:20.

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar