Elvie

Elvie, din mest personliga tränare!

7 januari 2020

Det är som att spela tv-spel med musen!

Få saker låter så oskönt och osexigt som knipövningar! Det, plus att musklerna som ska tränas varken syns eller känns, leder till att vi tränar utsidan men glömmer bort insidan. Därför finns Elvie – ett droppformat träningsredskap för ditt inre. Med Elvie tränar du rätt muskler på rätt sätt och följer dina framsteg i appen – det är både enkelt och roligt att bli stark inifrån.

Men varför ska du träna bäckenbotten egentligen?

Bättre hållning, bättre sexliv och minskad risk för inkontinens låter väl som tre väldigt bra anledningar? Elvie reagerar på dina muskelrörelser och är designad för att vara både liten och bekväm. Appen mäter dina rörelser, ser till så att du tränar rätt muskler och låter dig utmana dig själv. Olika övningar där du tränar både styrka och snabbhet kommer garanterat ändra din uppfattning om knipövningar. Elvie kommer dessutom i ett elegant fodral som också fungerar som laddningsdocka – att förvara och ladda Elvie är lika enkelt och diskret som att använda den.

Hur fungerar det? 

Att träna med Elvie app är som att spela tv-spel med musen. Appen guidar dig så att du enkelt kommer igång och sen får du direkt feedback på din träning eftersom du kan följa din knipövningar i realtid på din mobil. Ju bättre du blir, desto svårare blir banan och allt du vill är att levla upp! Vem har sagt att knipövningar behöver vara tråkigt? 

Vem kan behöva en Elvie träningskompis?

Knipövningar är förstås extra viktigt för alla som är mammor eller gravida, men alla kan göra dem eftersom knipövningar både förebygger inkontinensbesvär och ger ett bättre sexliv. Elvie hjälper dig om du skulle knipa fel. Hela 30% kniper nedåt istället för uppåt - vilket på sikt kan skada bäckenbottenmuskulaturen. Detta gör Elvie unik och fungerar verkligen som en personlig tränare för dina knipmuskler - för att du hela tiden ska ha total kontroll.

Bli stark inifrån och ut med Elvie!

Läs mer om Elvie Bäckenbottentränare här

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar