Elvie

Elvie Pump utsedd till Årets Babyprodukt!

11 november 2020

Det är med stor glädje att vi kan berätta att smarta Elvie Pump har utsetts till vinnare av Årets Babyprodukt inom kategorin Sova, äta & sköta 2020!

Juryns motivering lyder:

"Att pumpa ur bröstmjölk är allt annat än en barnlek. Det kräver både tid och energi, låser en till en särskild plats och det är svårt att göra något annat samtidigt. Så har det i alla fall varit fram till nu.

Elvie Bröstpump är en sladdlös pump som placeras direkt i behån och som sköter pumpandet automatiskt. För den som pumpar mycket så frigör detta tid. Men framför allt - det frigör ens händer. Eftersom Elvie Bröstpump är helt handsfree kan man utan bekymmer pumpa samtidigt som man matar sin bebis, jobbar på datorn eller äter middag.

Den tillhörande appen hjälper användaren hålla koll på pumpandet genom att registrera hur mycket mjölk som pumpats ut, när och från vilket bröst. Elvie är lätt att rengöra och håller en låg ljudvolym. Den elektriska bröstpumpen har i princip sett ut och fungerat likadant sen den uppfanns för 40 år sedan. Elvie Bröstpump innebär ett rejält språng framåt i utvecklingen för bröstpumpar." 
 

Fakta Årets Babyprodukt

Tävlingen Årets Babyprodukt arrangeras av Lek & Babybranschen. Kriterierna är: 

  •   Produkten ska ha lanserats i Sverige under Q4 2019 eller under aktuellt år
  •   Produkten ska ha ett nyhetsvärde mot tidigare versioner
  •   Produkten ska uppfylla gällande säkerhetsnormer
  •   Produkten ska finnas tillgänglig på marknaden under 2020
     

Läs mer om Elvie här

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar