Elvie Pump Singel

Elvie Pump Singel ger kvinnor frihet. Pumpa var som helst, när som helst!


Elvie Pump är Årets Babyprodukt 2020 inom kategorin Sköta, äta, sova!

 

92% rekommenderar Elvie Pump

Under sommaren 2020 testade 40 testpiloter och nyblivna mammor Elvie Pump. Resultatet blev att 92% rekommenderar bröstpumpen. Läs mer om testet här

 

Elvie Pump 

 • Den tystaste, bärbara bröstpumpen. 
 • Passar i din bh – och i ditt liv. 
 • Inga slangar. Inga sladdar. 
 • Inget oväsen.

 

Pumpa var som helst, när som helst

Elvie Pump är en tyst bärbar elektrisk bröstpump som kan anslutas till en gratisapp med extra funktioner. Elvie bröstpump har utvecklats från grunden för att passa i den moderna vardagen. Den gör det möjligt att pumpa var som helst, när som helst.

Placera pumpen i din amnings-bh, sätt igång den och tryck på Play på själva pumpen eller i appen för att starta en pumpningsession. Elvie Pump växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge och slutar pumpa när flaskan är full. Elvie Pump har designats för att passa i din bh och i ditt liv – så att du kan leva som vanligt medan du pumpar.

 

 

 

 

 

 

 

Bärbar

Elvie Pump är liten och lätt och passar i en vanlig amnings-bh, vilket gör den helt hands-free. Inget som hindrar eller stör!

 • Storlek: 128 x 110 x 68 mm
 • Vikt: 225g 

Tyst & smidig

Med hjälp av revolutionerande teknik har vi avlägsnat alla störande ljud så att du kan pumpa i lugn och ro – var som helst, när som helst. Så diskret att du inte behöver tänka dig för.

Elvie Pump är enkel att använda – den monteras på några sekunder och har endast 5 delar som behöver rengöras. Inga sladdar, inga klädbyten, inget krångel.

 

SmartSmart

Använd Elvie Pumps gratisapp för att följa mjölkproduktionen i realtid, se pumphistorik för varje bröst och fjärrstyra pumpen.

 • Spela/pausa pumpen från din telefon
 • Byt läge och intensitet
 • Följ mjölkproduktionen i realtid
 • Se pumphistorik för varje bröst
 • Ställ in pumpens timer

 

Responsiv

Elvie Pump växlar automatiskt från stimuleringsläge till pumpläge när det kommer mjölk och pausar när flaskan är full. En sak mindre att tänka på.

 

FAKTA

 • Hands-free
  Allt-i-ett-design utan yttre sladdar eller slangar
 • 2 lägen
  Stimulerings- och pumpläge
 • Justerbar sugkraft
  7 intensitetsnivåer
 • Personlig passform
  3 storlekar på brösttratt (2 medföljer i paketet)
 • Laddningsbar
  Laddas på 2 timmar med mikro-USB
 • Smarta funktioner
  Övervaka och fjärrstyr med appen
 • Återanvändningsbara flaskor
  Hållfasta flaskor på 150 ml
 • BPA-fri
  Tillverkad av BPA-fri, maskindiskbar plast

 

 

Vad finns i boxen? 

Singel

 • 1 pumpenheter
 • 2 flaskor (5oz/150ml, BPA-fri)
 • 1 brösttrattar (24mm)
 • 1 brösttrattar (28mm)
 • 2 ventiler
 • 2 pipar
 • 2 förseglingar
 • 2 flasklock
 • 2 bh-justerare
 • 1 USB-laddkablar
 • 1 väskor
 • Användningsinstruktioner

2 års garanti på pumpen och 90 dgr på diskbara delarna.

Pump single box contents

Vanliga frågor: 
 

Behöver jag en speciell bh för att använda Elvie Pump?

Nej, Elvie Pump är designad för att passa din vanliga amningsbh. Elvie Pump ska sitta tät, utan glipor, mot ditt bröst. Alla bh:ar har olika nivåer av stöd. Se till att anpassa din bh innan du vill pumpa genom att justera bh-bandens längd. 

Hur många pumpinställningar har Elvie Pump?

Elvie Pump har ett stimuleringsläge och ett pumpläge samt sju olika intensitetsinställningar så att du kan hitta den nivå på pumpning som passar dig bäst.

Vilka brösttrattar följer med och hur vet jag om de passar?

Elvie Pump levereras med brösttrattar i två olika storlekar (24 & 28 mm) så att du kan använda den som passar dig. Du kan även beställa en brösttratt i mindre storlek (21 mm) hos din återförsäljare. Våra brösttrattars storlek baseras på bredden av en bröstvårta. Du kan mäta bredden på din bröstvårta med en linjal. Bröstsköldstorlekarna är som följer:

 • Basen på bröstvårtans bredd är mellan ungefär 16 mm och 18 mm = 21 mm bröstsköld
 • Basen på bröstvårtans bredd är mellan ungefär 18mm och 21mm = 24mm bröstsköld
 • Basen på bröstvårtans bredd är mellan ungefär 21 mm och 25 mm = 28 mm bröstsköld

Storleken på ditt bröstvårtor kan förändras under din ammningsresa, så behåll de andra bröstsköldarna som ingår i lådan om du behöver dem vid ett senare tillfälle.

 

Omdömen

Ann Sofie·  3 augusti 2020

Jag har testat pumpen åt Smartson och fått en gratis testprodukt.

Otroligt smidig jämfört med andra elektriska pumpar eftersom den saknar sladdar och slangar. Funkar perfekt att faktiskt göra andra saker medan man pumpar, jag har aldrig tidigare lyckats amma och pumpa samtidigt.
Tar lite träning att få den på rätt plats, och den både syns och hörs när den används även om den är tystare och diskretare än andra elektroniska pumpar jag provat.
Lätt att styra med appen, men appen har alltid visat större mängd än vad som faktiskt kommit vilket har blivit lite av en besvikelse varje gång. Oerhört enkel att montera men lite svårdiskad flaska.

Överlag skulle jag rekommendera den, särskilt om man tänker pumpa ofta!

Tania·  3 augusti 2020

I had the opportunity to test the Elvie breast pump single via Smartson. On opening the box, I was initially met with a strong plastic smell which was off putting but quickly disappeared. After reading the instructions and trying out both the medium and large breast shields it quickly became apparent that I would need the small size. This can be ordered through Elvie but took a week to arrive. I wonder it this could be written clearly on the website with a size guide so that potential users can measure and know when they order the breast pump if they need the small size, and therefore order it at the same time? When I finally started to use the pump I was pleasantly surprised. Although I would not say it is completely silent, it is definitely wearable and hassle free! It would be great if the the pump could be used lying down, but otherwise it is simply a great, easy to use product which I would defiantly recommend as it makes pumping an easy thing to do.

Elin·  3 augusti 2020

Jag har fått förmånen att erhålla en fri testprodukt från elvie via smartson och utvärdera den i 2 veckor.
Tyckte bruksanvisningen som följde med var lite svårläst den var på engelska. Men jag fick till det fast det tog lite tid. Fattade senare att det ju faktiskt finns en app som hör till pumpen ???? . Appen är superenkel att förstå och funkar klockrent. Min bebis är nu 5 veckor och ammar ofta. Men har använt pumpen för att frysa in bröstmjölk samt för att ge i flaska. Har även provat manuell bröstpump vilket inte var någon hit samt medela elektrisk pump som funkar bra men elvie slår dem med hästlängder. Att kunna göra andra saker medans man pumpar är suveränt. En smart och smidig produkt som underlättar i vardagen. Enda synpunkten jag har är att det kunde följa med en special anpassad bh som gör att pumpen sitter lite säkrare när man är på språng samt ser lite diskretare ut. Tex med löstagbar stoppning i det bröst som inte pumpas så brösten ser mer jämna ut. Vore även bra om det följde med smarta behållare att frysa in mjölk i. Priset är högre än andra bröstpumpar men elvie är en revolutionerande produkt som ligger steget före andra bröstpumpar. Jag är otroligt tacksam att jag blev utvald som testpilot och elvie bröstpump underlättar verkligen min vardag med en liten bebis som kräver all min uppmärksamhet.

Johanna Lagerqvist·  2 augusti 2020

Via Smartson har jag fått möjligheten att prova Elvie bröstpump via en fri testprodukt. Har tidigare använt mig av en manuell pump och även testat olika elektriska. Dessvärre alltid tyckt att det vart för tidskrävande för att kontinuerligt pumpa. Pumpande har bara skett vid enstaka tillfällen när jag verkligen behövt.

Tack vare Elvie, kan jag pumpa i princip när som utan att känna mig låst. När man väl hittar hur man bäst får den på plats märker man knappt av att man pumpar. Har utan problem kunnat städa, laga mat, underhålla bebis eller annat som har krävt att jag inte suttit still med minst en hand upptagen.

Kan varmt rekommendera denna produkt då den uppfyller alla förväntningar. Är lätta att hantera, smidig att använda via app, enkel att diska samt har en otroligt snygg design. Nackdelen skulle vara priset, men som samtidigt väger upp all tid jag tjänar på att vara så fri och mobil med denna pump.

Linda Stefansson·  1 augusti 2020

Jag har fått möjligheten att vara testpilot för Elvies trådlösa bröstpump via Smartson.

Med mitt första barn använde jag en bröstpump som inte var trådlös och då var det lite enklare att sitta stilla och pumpa, nu med barn nummer två så är det inte så enkelt att sitta stilla längre stunder pga en treåring lös i huset och då är en trådlös bröstpump guld värd!

Jag har testat att pumpa med denna pump i ett par veckor nu. Jag har pumpat hemma samtidigt som jag gjort sysslor, varit på utflykt till stranden och även pumpat i bilen, och vilken smidig och flexibel pump! Den pumpar enligt förväntan, är liten och ryms lätt i skötväskan eller handväskan, den har få delar vilket gör den logisk att montera och enkel att rengöra. Plus att den också har en app man kan använda som hjälper en med hur man använder den samt samlar information om ens pumpning så man slipper komma ihåg själv, tack säger amningshjärnan!

Jag rekommenderar gladeligen denna pump till andra mammor som är ute efter en flexibel lösning för pumpning!

Malin ·  31 juli 2020

Jag har fått möjligheten att kostnadsfritt testa elvie bröstpump via Smartson, och därefter lämna min ärliga recension av produkten. Jag måste säga att Elvie har öppnat en ny värld! Till skillnad från tidigare bröstpumpar som jag har testat så är Elvie tyst, effektiv och bekväm! Jag får ur mycket mjölk utan att knappt känna att den pumpar. Nackdelar med pumpen skulle möjligtvis vara att den är lite osmidig att diska, samt att den ibland larmade för ”full behållare” när den absolut inte var full, på grund av att jag gjorde hushållssysslor samtidigt och mjölken förmodligen skvalpade omkring i behållaren.
Priset för produkten är högt, men om jag var i behov av en bröstpump på daglig basis skulle jag absolut välja denna!

Erica Hallberg ·  31 juli 2020

Jag har varit testpilot för Elvie singel pump, när man väl fått in bra passform och lite vana är den toppen, den känns lyxig, är enkel att sätta ihop och ta isär plus att det går att köra delarna i diskmaskin, att den styrs med app där man dels får enkla instruktioner för att komma igång samt kan följa pump historik, tidsintervaller, mängd m.m. Den är verkligen super tyst hörs knappt att den är igång, Känns verkligen som en uppgradering från den andra som jag inte ens kan prata i telefon samtidigt som jag använder, och väldigt positivt att man kan göra annat samtidigt, inga slangar som hänger vägen eller ellutag man sitter kopplad till, och laddar upp snabbt! hade önskat ett mode som va kraftfullare när den inte behöver vara fullt så tyst, men i sin helhet är det en väldigt tyst och smidig pump!

Jeanette·  31 juli 2020

Jag har testat Elvie bröstpump via Smartson och fått en fri testprodukt. Jag är väldigt nöjd med pumpen och den har definitivt underlättat min vardag då jag kan göra annat medan jag pumpar. Har pumpat medan jag varit på promenad, sminkat mig och städat Den är väldigt behändig och enkel att använda!

Sissela·  31 juli 2020

Jag har via Smartson fått chansen att prova Elvie bröstpump via en fri testprodukt och vilken ögonöppnare för att pumpa.
Jag har provat både manuella och elektroniska pumpar innan men inte fått det att funka. Har gett upp alla försök med tanke på tiden det tar att sitta och pumpa, hur låst man blir samt upplevt stark smärta för att pumpa ut några droppar.
Elvie bröstpump är för mig en helt annan upplevelse; den är helt smärtfri, enkel att använda både med appen och utan och jag kan verkligen göra annat under tiden. Tycker inte att den är särkilt diskret så pumpar bara hemma men perfekt när man måste underhålla bebis, laga mat eller fixa annat i hemmet.
Elvie har verkligen överträffat mina förväntningar och jag är inte längre en pumpningsskeptiker.
Nackdelen kan eventuellt vara priset då många småbarnsföräldrar kan ha det tufft ekonomiskt. Pumpar man enbart skulle jag inte tveka en sekund, men gör man det bara vid enstaka tillfällen förstår jag om priset avskräcker. Enligt mig had

Aida·  30 juli 2020

Jag fick en gratis Elvie singelbröstpump via Smartson och har nu testat den i några veckor. Vid första anblick kändes den väldigt lyxig och exklusiv! Men det kan man nog förvänta sig för det priset. Först kändes det övermäktigt att lära sig den med en bebis på axeln samtidigt men när jag väl satte mig in i det var det väldigt enkelt!

Fördelar: Jag tycker den är väldigt tyst jämfört med den elektriska pump jag tidigare använt. Jag har haft pumpen igång medan jag haft gäster som inte märkt något (med en tjocktröja över, annars är det tydligt att man har något i BH:n). Jag ÄLSKAR att man kan styra den via appen och dessutom se hur mycket mjölk som pumpats ut. Den är väldigt snygg och kan gärna stå framme. Den tar minimalt med plats om man vill förvara den. Det ser ut som den inte rymmer så mycket mjölk men det får plats mer än man tror i den. Den är ganska smidig, jag upplever inte problem att göra vardagssysslor samtidigt. Den är oerhört lätt att rengöra, inte många delar. Flaskan ka

Emelie Margaretha Svensson·  29 juli 2020

Jag har fått äran att vara testpilot för Elvie bröstpump och fick en fri testprodukt.
Har med tidigare barn endast pumpat med handpump vilket varit tidskrävande och om jag pumpade ofta fick jag ont i händerna.
Bestämde tidigt när jag nyligen fick barn nr 2 att jag skulle investera i en elektrisk bröstpump, har sneglat på Elvie men tyckt att den är fasligt dyr. Så jag blev överlycklig när jag nu fått chansen att testa och utvärdera denna snygga och smidiga bröstpump.

Fördelar: Jag kan göra annat när jag pumpar!! Har varit väldigt svårt att få tiden fri samt båda mina händer fria att använda manuell bröstpump när jag har två små barn hemma, men med Elvie bröstpump kan jag laga mat, byta blöjor eller leka med barnen samtidigt som jag pumpar, går också utmärkt att amma på andra bröstet samtidigt.
För mig fyller jag en behållare på 10 minuter, när jag använder min manuella handpump behöver jag kämpa under minst 20 minuter (oftast mer) för att få ut samma mängd.
Den är smidig att dis

Malin·  29 juli 2020

Något jag använder varje dag är min bröstpump. Jag har fått testa Elvie bröstpump via Smartson och vilken produkt!
Den sparar mig så mycket tid! Jag kan pumpa samtidigt som jag gör andra sysslor. Den är smidig, enkel att använda och tyst. Man slipper sladdar och att känna sig bunden till att sitta still på en plats. Du kan enkelt stoppa den i bh:n och gå ut och göra ärenden eller leka med ditt barn. Känn friheten, den är grym!
Den är värd varje krona

Linnéa Solmarken·  29 juli 2020

Har testat via Smartson.

Jag har haft en otroligt enkel amning med vårt barn, han ammar helt smärtfritt och jag har tydligen extremt god mjölkproduktion. Men ibland har jag för mycket mjölk över, och för att lätta på trycket måste jag pumpa. Nu skall vi också så sakteliga vänja av amningen och då behöver jag kunna pumpa för att ge flaska, och då har Elvie verkligen varit bra! Den enda andra pump jag testat är en helt manuell historia bestående av två rör man kan dra isär och där igenom skapa ett vakuum, den är från 70-talet och tar båda mina hände i anspråk. Elvie Lämnar båda mina händer fria och det är ett stort plus. Den är inte högljudd på något vis, men helt tyst är den absolut inte, men när jag är hemma spelar det ingen roll. Den är mycket intuitiv, lätt att både montera, ladda och använda. Den är inte svår att diska, men lite pill är det att säkerställa att alla komponenter är rena och torra.

Förpackningen andas design, exklusivitet och tech, pumpen i sig är snygg och får

Johanna Serrander·  28 juli 2020

Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt.

Efter tre veckors användning av pumpen ser jag både för och nackdelar.

Fördelar:
Kul att komma igång med, att öppna boxen känns lyxigt och exklusivt och med en app känns det helt plötsligt spännande och roligt att komma igång med att pumpa.

Gör inte det minsta ont/känns i bröstet när man pumpar likt andra bröstpumpar jag testat. Även om det kan ses som en nackdel att den inte pumpar lika intensivt skulle jag vilja ge den cred för att den inte ens känns men ändå händer det något.

När man väl fått igång det (se nackdelar) så kan det inte bli smidigare att pumpa, tyst och diskret precis som dom utgör sig för att vara.

Nackdelar:
Priset, har själv inte betalt för min testprodukt men är osäker på att jag skulle lägga den summan pengar på en bröstpump.

Svår att komma igång med, super tydligt och bra app som visar hur man ska göra men tyckte ändå det krävde många försök och mycket träning för att

Josefine·  26 juli 2020

Jag har testat Elvie bröstpump via Smartson och fått en fri testprodukt. Det var väldigt enkelt att komma igång med produkten då appen gav tydliga instruktioner om hur man skulle börja. Jag upplever de lite svårt att placera pumpen helt på rätt ställe över bröstet, den hamnar lätt lite snett. Jag upplever även att trycket i pumpen är lite dåligt även om man har det på max. Det som är väldigt bra med pumpen är att den inte behöver några sladdar och behöver vara i kopplad, man kan alltså göra andra saker samtidigt. Detta väger upp att det tar lite tid att pumpa då trycket inte är så kraftigt som på andra pumpar jag provat. Den är liten och smidig och lätt att ha med sig.

Sara·  26 juli 2020

Jag har fått elvie singelpump från Smartson som testperson.
Har testat pumpen i två veckor nu. Upptäckte att ml på behållaren sitter på fel nivå så man kan inte lita på det som står på behållaren utan vill man veta hur mycket man fått ut så får man kontrollmäta mängden. Har även haft problem med appen att den ibland inte får med någon mängd alls och när den får det så uppmäter den ofta 20 ml mer än vad jag har fått ut.
Har två olika modeller på mina amningsbh:ar. Med den mjuka modellen fungerar pumpen bra dock har jag en som är mer stabil och det blir tajtare för pumpen och bröstet vilket gör att bh:n trycker på knappen som lossar behållaren och då kommer det ut mjölk där.
Förutom det är den smidig då den är trådlös och den är lätt att förstå.

Maria Strandberg·  26 juli 2020

Jag fick förmånen att testa Elvie bröstpump via Smartson. Jag hade länge funderat på om jag skulle investera i denna istället för en handpump.

Direkt när man öppnar förpackningen andas den exklusivitet och design. Lätt att förstå instruktioner och ladda/få igång och sätta på plats. Lätt att koppla med appen och få koll, bara det gör att jag hade viljat investera i den i fullpris, jag som har en förkärlek för tech-prylar.

Initialt lite skeptisk på att jag inte tyckte den pumpade tillräckligt starkt, men det funkade som komplettering till övriga amningen. Skönt att kunna ha två händer fria även om jag personligen måste slappna av för att kunna pumpa, och inte springa runt och tvätta/städa, men laga mat o röra sig funkade fint. Vågade inte riktigt luta mig framåt när jag pumpade, för rädslan att läcka, inget hände men provocerade inte heller.

Annorlunda form på flaskorna, som är designsmart och ändå lätt att rengöra. Förstår inte varför inte fler bröstpumpar tänkt ´på denna utfor

Maria Mattsson·  25 juli 2020

Jag har provat Elvie bröstpump singel via Smartson och har inte betalt för produkten.

Mitt liv med två barn är hektiskt och jag har ofta velat köpa mig tid och därför kunna pumpa ut mjölk. Men det har inte gått. Jag har testat både manuell och elektriskt pump innan men mina bröst har inte släppt ifrån sig någon mjölk. Dessutom har jag känt mig otroligt förnedrad över att sitta låst vid en bröstpump.

Med Elvie har jag faktiskt fått ut mjölk - det är ingen stor mängd som mina bröst släpper ifrån sig men det har gett resultat. Nu ska min dotter bara lära sig att ta flaska också - men det är inte Elvies problem.

Fördelar: Smidig - tystlåten och enkel.
Nackdelar: Lite jobbig att diska.

Rekommenderar verkligen denna pump om du ska satsa på någon.

Anessa Danielsson·  25 juli 2020

Jag fick möjligheten att prova Elvie bröstpump singel via Smartson. Jag ammar morgon och kväll och pumpar på dagarna på jobbet. Minus: Jag tycke inte den är tyst. Man kan inte heller göra saker samtidigt( jag har D-kupa). Kanske med en sportbh men inte med amningsbh eller vanlig bh. Behållaren sitter ganska hårt så om det är fullt med mjölk måste man lirka upp den. Dålig batteritid ( måste ladda varje dag) och jobbigt att man inte kan kombinera att pumpa med kabel. Plus: den är smidig att ha med sig och att man kan mäta via appen. Ändå skönt att kunna ha den innanför och sitta med den en stund.

Överlag gör den sitt jobb. Sen tycker jag att en laddningsadapter borde ingå för de kronorna. Sen älskar jag designen att man har tänkt utifrån design uppskattas från mig som älskar det och hatar att ha fula saker framme. Jag skulle rekommendera den mer än Medela som används på BB i min region.

Anna O·  25 juli 2020

Jag har varit testpilot för smartson och fått en fri testprodukt. Jag är otroligt nöjd med min bröstpump, jag använder den när jag tex. Ammar, lagar mat, städar går på promenader osv. När man har två små barn är det inte alltid så lätt att få tid till att pumpa så denna bröstpump har verkligen varit guldvärd för mig. Jag tycker att den är väldigt enkel att använda och förstå sig på samt att den är diskret och tyst. Man kan styra sin bröstpump från en gratisapp där du kan se hur mycket du pumpat och hur länge osv. Det bästa med pumpen är helt klart friheten, något annat som jag tycker är positivt är att den är bekväm och inte smärtsam vilket jag har upplevt av andra bröstpumpar. Något som jag tycker är något negativt är att i appen så visar det inte alltid rätt mängd som man pumpat ut men det går att redigera i efterhand. Behållaren är något liten ifall man har mycket mjölk men samtidigt så skulle den inte vara lika smidig om den var större. Sen är den något dyr men man betalar ju för d

Nazanin oghazi·  24 juli 2020

Jag har fått möjlighet att vara testpilot för Elvie bröstpump via smartson.
Elvie är en riktig praktisk bröstpump, det är så lätt att få med den överallt. Fördelen är att man får så mycket gjort under tiden man pumpar. Man sparar så mycket tid. Det gör inte heller ont att pumpa om man jämför med andra märken, för den suger inte så ”hårt”. Man behöver inte heller hålla koll på behållaren, utan när den är full så slutar den att pumpa. Jag är bokstavligen FÖRÄLSKAD i den. Den är dyr, men den har sparat mig i både tid och pengar.
Jag orkade inte sitta still och pumpa (andra märken), vilket bidrog till att jag köpte ersättning. Men nu hinner jag pumpa för jag kan röra mig fritt samtidigt som jag pumpar och då slipper jag köpa ersättning.
Så kort och gott är att den är värd varje öre!!!


Frida Gawell ·  24 juli 2020

Fantastiskt att kunna gå omkring och pumpa och inte vara låst till en stol eller soffa.
Rekommenderar starkt.

Elina·  24 juli 2020

Jag har fått testa ELVIE bröstpump singel som testpilot via Smartson, och har alltså fått en fri testprodukt. Jag var otroligt spänd inför leveransen, då jag tittat på pumpen redan innan den kom ut på marknaden.

Efter att ha testat den nu och jämfört med min manuella pump, så skulle jag nog rekommendera den. ELVIE är enkel att hantera både med och utan app, monteras ihop enkelt och det är inte svårt att sätta den rätt vid bröstet. Den pumpar bra och jag får ut mjölk i större mängd och på snabbare tid, jämfört med en manuell.

Jag är dock tveksam och skeptisk till hur den visas upp i reklamen. Jag själv har stora bröst, och när jag använder pumpen ser det ut som att mitt bröst är fyra storlekar större än det andra. Det ser väldigt märkligt ut och är heller inte så superbekvämt som det ser ut att vara. Jag skulle därför aldrig få för mig att använda den utanför hemmet. Men positivt med att den placeras i bhn är att du får båda händer fria och kan göra annat under tiden.

Jag vet

Hanna N·  23 juli 2020

Jag har fått elvie singelpimp från Smartson som testperson. Jag är mycket nöjd med pumpen! Har innan bara testat manuella pumpar och inte gillar dom pga tycker dom gör ont (suger för hårt) men med elvie så känns det knapp och mjölken den kommer snabbare! Enda som irriterar mig är att det blir lite mjölk kvar i brösttratten när man slutar pumpa och att ”flaskorna” har jobbig form att diska. MEN allt positiva väger upp mot det! Är så nöjd! Den är smidig och enkel, även appen! Rekommenderar starkt!

Maria·  22 juli 2020

Jag Har fått möjlighet att testa Elvie bröstpump via smartson och har fått en gratis testprodukt. Jag var glatt överraskad över hur lätt den är att använda och hur smidigt det är att använda pumpen medan jag fixar med annat. Jag har enbart testat manuell pump tidigare och då är det svårt att göra något annat än att just pumpa.
Produkten är väldigt intuitiv och lätt att förstå. Designen är stilren och snygg. Den är lätt att plocka isär och rengöra.
Det är verkligen en bra produkt som jag varmt kan rekommendera.

Sara A.·  19 juli 2020

Jag har fått delta som testpilot för Elvie bröstpump och fick en fri testprodukt. Jag måste säga, jag blev helt gråtfärdig över hur mycket tid jag har sparat med denna produkt. Medans jag går och handlar blöjor till lillen så pumpas mjölken ut, utan att jag varken behöver titta eller röra, allt sker automatiskt! Inte nog med de så följer jag min mjölkproduktion via appen vilket underlättar mycket. Utan att överdriva så är Elvie bröstpump den bästa pumpen jag någonsin har testat på och utan tvekan skulle jag kunna köpa produkten för fullpris med tanke på effektiviteten och att jag sparar mycket mer energi som kan läggas ned på barnet istället. Jag blir pigg, glad och energifyllt. Den gör jobbet åt mig, jag behöver bara sitta, gå eller göra vad jag vill, bättre än så finns inte. Rekommenderas starkt!

Sandra·  17 juli 2020

Jag har provat Elvie bröstpump singel via Smartson & har varit testpilot!
Var skeptisk i början men såg väldigt mycket framemot att testa den.
Den är superenkel att förstå och att använda. Måste bara öva på att sätta den rätt.
Dock sitter den bättre på bröst som inte är lite hängiga. Håller man den funkar den då också.
Blir inte samma "hårda sug" som en handpump även om man sätter den på max. Men det beror på vad man behöver.
Den funkar bra på mig!
Tror också att priset kommer stoppa många från att köpa den.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Elvie Pump Singel