Ergobaby

Ergobaby erbjuder ett brett utbud av ergonomiska bärselar, bärsjalar, sova-segment och resevagn. Allt som passar det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomi.

Visa fler blogginlägg →

Från det ögonblick då ditt barn föds finns det inget som du uppskattar mer än att hålla din barn nära. Bebisar älskar att höra ljudet av ditt hjärta och att känna din värme. Ergobaby bärselar är designade för att hålla och vagga din baby precis som du gör, med ordentligt stöd i en ergonomisk bärposition.

Ergobaby är lika bekväm för dig som för ditt barn. Vår bärsele fördelar barnets vikt jämnt över dina höfter och axlar så att du kan njuta av att vara nära ditt barn och samtidigt ha händerna fria. Med Ergobaby kan du bära ditt barn på magen, ryggen och på höften. 

 

Ergobabys bärselar är höft- och ryggvänliga 

Ergobabys bärselar och produkter har erkänts som ”höftvänliga” produkter av International Hip Dysplasia Institute. Våra bärselar och swaddlers är bekväma, ergonomiska och säkra för ditt barns höfter. 

Ergobaby bärselar och Metro+ har även tilldelats AGR’s sigill av godkännande - en symbol som utmärker ryggvänliga produkter.

ErgoPromise 

Har du köpt en bärsele eller bärsjal från 2017 eller senare täcks nu dessa av ErgoPromise-Garantin. Garantin är en så kallad "begränsad livstidsgaranti" som gäller 10 år från den dag då produkten köps. Klicka här för att läsa mer. 

Produkter

Filtrera
Kollektioner

Tillbehör Metro