Ergobaby

Ergobaby lanserar METRO, en kompakt barnvagn!

22 oktober 2018

Ergobaby trotsar gränserna och ger ergonomisk komfort till en ultrakompakt barnvagn

Nu lanseras Ergobaby Metro, en kompakt cityvagn. I Metro återfinns Ergobabys erkända ergonomi, denna gång applicerad på en kompakt barnvagn som enkelt passar på bussar, tunnelbanor, i de flesta flygplan och i små bilutrymmen.

Ergobaby produkter är kända för sin ergonomi och bekvämlighet för både förälder och barn. Barnvagnen Metro är inget undantag eftersom det är den första barnvagnen som certifierats som "back-friendly" av läkare på AGR (Aktion Gesunder Rücken) i Tyskland. Barnvagnens ergonomiska fördelar består av en sittdyna med mjuk vaddering, avancerat multistöd samt justerbart fotstöd som ger bebisen ett extra bekvämt säte med hög komfort. Metro är utrustad med mjuk fjädring och stora bakdäck vilket gör det enkelt att manövrera på trottoarkanter, kullerstenar och ojämnheter.

  • Enkel enhandsfällning – så enkel att du kan hålla din bebis i ena armen och fälla vagnen med den andra.  
  • Lättvikt - endast 6,3 kg. Perfekt i vardagslivet eller att ta med på resan.
  • Underlättar vardagen – stort utrymme i varukorgen och en gömd ficka på sätesryggen - perfekt för mindre saker som mobilen eller plånboken. Klädseln går att ta av och tvätta i maskin.
  • Designad för alla årstider – tunn mesh släpper in svalkande luft och kan täckas för när det är kallare ute. Regnskydd ingår.
  • Från nyfödd  - För de minsta finns nyföddspaketet. Metros nyföddpaket ger samma komfort som en stor vagn, i kompakt format. Det tar endast två minuter att montera ihop och inga verktyg behövs.
  • 2 års garanti.

Ergobaby Metro passar till barn mellan 6 mån upp till 18 kg eller från nyfödd med nyföddspaketet (som säljs separat). Metro har en svart ram och kommer i fyra härliga färger, svart, blå, röd och grå. Nyföddspaketet kommer i svart och blått.

Ergobaby Metro Barnvagn finns för beställning i slutet av oktober hos utvalda återförsäljare. För mer information, se här.


 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar