Ergobaby

Ergobaby Omni 360 Bäst i Test 2020!

23 januari 2020

Ergobabys bärselar är mångfaldigt prisbelönta vilket vi givetvis är mycket stolta över. Nu har Ergobaby Omni 360 återigen blivit utsedd till Bäst i Test 2020!

Pricerunner har testat 23 bärselar och utser Ergobaby Omni 360 till bäst i test för tredje året i rad. Motiveringen är att det är en ergonomisk bärsele som ger bra avlastning och kan används från födseln. En annan modell som Pricerunner anser utmärker sig är Ergobaby Adapt, med vilken man kan bära från nyfödd och som ger ultimat bärkomfort för föräldern. 

 

Till vår stora gläde utses inte bara Omni 360 och Adapt till favoriter utan även Omni 360 Cool Air Mesh och 360 får höga betyg vilket betyder att Ergobaby kniper de fyra första platserna på listan!

 

 

Testet genomförs tillsammans med testfamiljer som testar alla produkter i verkligheten. Bärselarna testats av olika familjer där såväl män som kvinnor av varierande storlek och längd har burit sina barn. Testet fokuserar på följande aspekter: 
 

  • Bärkomforten för den vuxne
  • Sittkomfort för barnet
  • Funktioner
     

Även materialval, pris, maxvikt och vilka bärpositioner som bärselen kan användas för ingår som bedömningspunker i Pricerunners test. Läs hela testet här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar