Ergobaby

Omni Breeze - en ny sval bärsele från Ergobaby

22 april 2021

Ergobaby har utvecklat en ny bärsele, med grunden i bästsäljaren OMNI 360 Cool Air Mesh, med ännu fler smarta funktioner! Nu är nästa generations bärsele här!

Omni™ Breeze tar luftcirkulation till en ny nivå. Tillverkad av materialet SoftFlex™ som håller dig och ditt barn svala hela dagen. Vadderade axelremmar och ländryggstöd gör längre utflykter till enkel match.

Bärselen är en del i OMNI-kollektionen* vilket innebär att det är en bärsele som passar från nyfödd upp till 20 kg och som erbjuder alla bärpositioner som du behöver när ditt barn växer. 

 

 

Hur skiljer sig Omni Breeze från Omni 360 Cool Air Mesh? 

De två modellerna skiljer sig på flera punkter, se mer i diagrammet nedan. Det är båda två svala bärselar men med Omni Breeze har luftcirkulationen tagits till nästa nivå. Som vi alla vet blir det ofta varmt att bära efter ett tag, antingen är det varmt ute eller så blir du eller din lilla lätt varma. Det har Ergobaby tagit fasta på.

Omni Breeze är tillverkad i det nya materialet Soft Flex Mesh, ett följsamt mesh-tyg. På Omni Breeze täcker meshen en ännu större del av bärselen, däribland midjebältet, där också delar skurits ut för att låta luften cirkluera där det behövs allra mest. 

Nedan har vi listat fler skillnader mellan de två modellerna. 

Vill du veta mer om hur Omni Breeze används? Vi har samlat ett antal instruktionsfilmer på vår Youtube-kanal med alla tips och tricks för att bära i de olika positionerna med Omni Breeze!

Klicka här för att komma till kanalen! 

Läs mer om Ergobabys bärselar här
 

*OMNI-kollektionen består av 3 modeller:

  • Omni Breeze - vår svalaste bärsele 
  • Omni 360 Cool Air Mesh - prisbelönt sval bärsele 
  • Omni 360 Bomull - klassisk, mysig design 

Alla tre modeller erbjuder alla bärpositioner från nyfödd upp till 20 kg. 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar