UPPAbaby

Barnvagnsnörden recenserar UPPAbaby Vista

16 februari 2017

Så här gick det då vi lät barnvagnsnörden Madelaine ge UPPAbaby Vista Taylor en rejäl testomgång.

Barnvagnsrecension så som den ska genomföras

Under två veckor fick Madelaine testa "Mr Taylor" vår mörkblå UPPAbaby Vista som singelvagn med ståbräda så som en vagn ska testas. I en småbarnsfamiljs vardag. 

Något som vi märker när vi pratar med folk är att de ibland har föreställningar om att UPPAbaby Vista är en vagn i mängden. Men efter att de har testat den så blir de glatt överraskade och inser vad den har att erbjuda.

Madelaine imponeras över hur lättrullad UB Vista är

Så blev det även för Madelaine: "Vista är en fantastisk vagn. Så oerhört lätt att rulla med och utan ståbräda. Jag har kört den med en hand och det är inte jobbigt för fem öre. Varukorgen är så gigantiskt att jag inte lyckats fylla den trots 4 barn och all packning det innebär." skriver hon på sin blogg.

Använder de övre adaptrarna för att skapa höjd

Madelaine skriver vidare att hon använt sig av de övre adaptrarna till vagnen för att skapa höjd: "Älskar höjden på sittdelen och närheten det gett mig till min bebis. Han har också fullkomligt diggat det höga läget. Jag är dessutom rätt lång så det har skonat min rygg och trots suffletten varit utfälld har jag kunnat se honom, vilket jag kan sakna i andra vagnar."

Ståbrädan får 5 av 5 möjliga poäng

Vi är glada över att Madelaine hittat de där sakerna med UPPAbaby Vista som vi själva gillar, som till exempel ståbrädan.

"Min 4 åring sa ”mamma snälla kan vi ha kvar denna ståbrädan och vagnen”. Det är alltså inte bara jag som ger ståbrädan 5 av 5 möjliga. Jag har kunnat gå bakom vagnen utan problem. Tagit ut stegen och det funkar utmärkt ändå." Så skriver Madelaine på sin blogg.

 
Hela inlägget
Läs hela Madelaines recension här på hennes blogg

Madelaine - bor i Skåne tillsammans med sina barn och sin man och driver ett instagramkonto youtubekonto samt en blogg där hon recenserar barnvagnar. Alla bilder i inlägget samt youtubefilmen är Madelaines.

 

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar