UPPAbaby

Lanseringsfrukost för vårens nyheter

10 april 2017

I fredags kom då äntligen dagen som vi väntat så länge på. Dagen då vi på riktigt slog upp dörrarna för vårens spännande nyheter i UPPAbabyfamiljen. Det här ville vi såklart fira rejält så vi började morgonen med en lanseringsfrukost med barnvagnsmodeshow, vinster och väldigt många barnvagnsnördar samlade under ett och samma tak.

Vi hade tänkt skriva ett blogginlägg redan i fredags och delat bilder från morgonen men händelsen på Drottninggatan fick oss att helt komma av oss och nuet blev mycket viktigare. Vårt frukostevent var på Barnbutiken på Gamla Brogatan, en tvärgata till Drottninggata och många av oss tog just Drottninggatan dit på morgonen så det blev en hel del tankar.

Men idag väljer vi ändå att skriva lite om fredagen för allt annat vore fel. 

Massor av UPPAbaby VISTA kom inrullandes

UPPAbaby VISTA trivs som bäst då den rullar på gatorna nerkladdad med banan och annat som hör vardagen till så det är alltid kul att få se vagnarna på just det viset. Därför fick vi nästan en liten tår av lycka i ögonvrån då vi såg merlinsmamma glida in med sin UPPAbaby Lindsey, barnvagnsinspo med sin Jake.

 Clara  som är admin i facebookgruppen Barnvagnar! kom med sin vackra Taylor och självaste Anna ”Om barnvagnar” Lavfors gled in med UPPAbaby Henry som inte ens har lanserats än och som en av de första i Sverige rullade hon dessutom sedan ut med vår perfekta cityvagn UPPAbaby CRUZ.

Modevisning

Vi började som sagt morgonen med modevisning och skönheterna UPPAbaby VISTA-, Loic, Dennison och Henry började visa upp sig med sina nya handtag i äkta skinn, alla vagnarnas finurliga funktioner och de nya däcken som gör att UPPAbaby VISTA krymt 2,5 cm på bredden.

UPPAbaby CRUZ

Efter det var det dags för lillebror. Närmare bestämt vår nya cityvagn UPPAbaby CRUZ som är gjord med stadens miljöer i åtanke. CRUZ har verkligen lyckats med konststycket att fånga allt det viktiga i att vara stor men samtidigt paketera det i en liten förpackning (om vi får säga det själva).

Liten vagn med rymlig sittdel 

Att det inte bara är vi som tycker så märktes tydligt i morse då flera på plats imponerat utbrast hur rymlig sittdelen är trots att vagnen bara är 56 cm bred och att det verkligen inte känns som att det ”bara” är en liten sittvagn eftersom sittdelen är så högt upp och den fortfarande har en så gigantiskt stor varukorg som är godkänd till hela 11 kg.

Väldigt trevlig morgon

För oss var det här en perfekt morgon för att presentera vårens nyheter och vi önskar att vi hade kunnat bjuda in er allihopa. Det ska bli så oerhört spännande att få ta del av alla era bilder, historier och tankar nu under våren gällande UPPAbaby VISTA. Vi hoppas och tror att ni kommer bli precis lika nöjda som vi är.

 

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar