UPPAbaby

Nu kommer Tune-UP Gear-UP till Skandinavien!

9 februari 2020

Ett Tune-UP Gear-UP event är som en dröm. Rulla in din vagn och få den fixad av vårt serviceteam - helt utan kostnad!

Behöver din barnvagn lite extra kärlek så här i vinterslasket? Då har du tur! I mars startar den först Tune-UP Gear-UP turnén i Skandinavien. Tune-UP Gear-Up är ingen ny företeelse för UPPAbaby, bara under 2019 genomfördes över 200 event runt om i världen, vilket i realiteten betyder att ungefär 6 000 vagnar servades gratis på plats av UPPAbabys serviceteam(!), och nu är det äntligen dags för Skandinavien att få ta del av denna exklusiva service! 

Vad är då ett Tune-UP Gear-UP event? 
Ett Tune-UP Gear-Up (TUGU)-event är vad det låter som, ett event där du har möjligheten att få din vagn finjusterad och uppgraderad. Det är ett lyxigt event för dig som är eller vill bli UPPAbaby kund. Ett TOGU-event arrangeras alltid hos någon av UPPAbabys återförsäljare och när du kommer till butiken är serviceteamet redo att ta hand om dig och din barnvagn på allra bästa sätt för att göra den som ny igen. Och det bästa av allt är att det är helt gratis. Allt du behöver göra är att boka din tid för service. 

Gäller det bara UPPAbaby kunder? 
Om du inte redan tillhör UPPAbaby-familjen kan du komma till eventet för att provköra våra vagnar, prata med vårt serviceteam för att hitta just den vagn eller det tillbehör som passar dina behov. Om du kommer till eventet för att få veta mer om UPPAbabys barnvagnar och tillbehör behöver du inte boka tid.

Hur går servicen till?
Vanligtvis rengörs vagnen genom att hjulen tas bort och rengörs från smuts och skräp. Även bromsen rengörs och testas, likaså chassits fällningsmekanism och om behov finns kan slitna hjul/delar bytas ut. Under tiden som din vagn servas kan du strosa runt i butiken eller prata med vårt team om du har frågor på UPPAbabys produkter. Efter avslutad service får du en TUGU-väska med rengöringsinstruktioner till din rena barnvagn. 

Kom ihåg att anmäla dig - först till kvarn gäller! 
För att få service måste du bokad en tid. Antalet platser för service är begränsat, så skynda dig om du inte vill missa detta. För att vi ska hinna förbereda oss inför just din service behöver vi ha din anmälan senaste den 24 februari. 

ANMÄL DIG HÄR.

Om du är intresserad av att veta mer om UPPAbabys barnvagnar och tillbehör behöver du inte boka tid. 

 

Tune-UP Gear-UP Turneplan Skandinavien

SVERIGE

  • 2/3: Bonti kl 11-14 på Norrtullsgatan 33 i Stockholm 
  • 3/3: Din Baby kl 11-14 på Göteborgsvägen 112 i Sävendalen, Göteborg

NORGE

  • 4/3: Babyshop kl 10-13 på Ullevålsveien 11 i Oslo

Vill du ha tips redan nu på hur du servar din vagn?
HÄR hittar du "gör-det-själv" tips på hur du själv kan fixa din VISTA, CRUZ, MINU eller MESA i-SIZE. 

 

Lämna en kommentar

Ditt namn
Kommentar