Om syskonvagnen


+ Syskon

Att klara vardagen med ett barn var omvälvande. När andra, eller kanske tredje, barnet kommer blir det som en gång var en snabb sväng till affären något av en strapatsliknande utmaning. Oavsett i vilken fas du som småbarnsförälder befinner dig, har UPPAbaby allt du behöver när det handlar om att ta sig fram med familjen.

Baby + större barn

Din förstfödda är inte bebis längre. Han eller hon klättrar, springer och ”kan själv”. Och nu har han/hon fått en ny viktig roll som storebror eller storasyster! VISTA kan utökas för att ge plats åt den nya familjemedlemmen direkt från födseln, med det äldre syskonet i släptåg.

Tvillingar

Du har inte bara fått lyckan att vara förälder till ett litet knyte, utan till två! VISTA har plats för två babyskydd, två liggdelar eller två sittdelar, vilket är fantastiskt för alla tvillingfamiljer på språng.

Barn + barn

Det är svårt att förstå hur snabbt de växer och utvecklas. Din baby står nu upp i spjälsängen och kanske skippar han eller hon det där med att börja gå och går direkt från att krypa till att springa. Storebror är inte riktigt redo att ge upp sittvagnen helt och gå bredvid. VISTA kan utökas så att det finns plats för två barn i olika åldrar. Med syskonsitsen kan den lilla sova medan det äldre syskonet tar in allt som händer runtomkring.

Tre på rad

Vår VISTA har också plats för ett andra, och till och med tredje, barn med ståbrädan PiggyBack. Perfekt när barnet börjar gå längre sträckor men behöver vila benen emellanåt. Tillsammans med RumbleSeat och PiggyBack transporterar VISTA enkelt upp till tre barn.

Smarta konfigurationer för enkel transport av två

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för Om syskonvagnen.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Om syskonvagnen