Bo Hare

Gulligt mjukdjur som som kan spela vaggvisor och lysa med magen när det är mörkt.


Är ditt barn rädd för monster eller mörker när det är läggdags? Max, Bo och Katie kommer till undsättning. De här supersöta vännerna hjälper barn att besegra sin rädsla på natten.

Mjukdjur med nattlampa som håller ditt barn tryggt under natten. Drivs av 3 x AAA batterier (ej inkluderade). 

Nattlampa 
Bo har ett mjukt sken som lyser från mjukdjurets mage på natten. Ditt barn kan enkelt sätta igång sin kompis igen genom att klämma på magen.

3 olika ljud 
Ljud från naturen, lounge-musik eller vaggvisor med två olika ljudnivåer. Kan också användas enbart som nattlampa. Ljud och ljus modulen är löstagbar så det är enkelt att handtvätta Max, Bo och Katie. 

Automatisk avstängning
Lampan och speldosan stängs av automatiskt efter 20 minuter. 

  • Storlek: 45 x 13 x 13 cm 
  • Lampa: LED 
  • Drivs av 3 x AAA batterier (inkluderas ej) 

Omdömen

Rebecca·  29 oktober 2020

Vi har fått testa Bo nu ett tag och vi är verkligen så nöjda! Alla funktioner är noga uttänkta och man kan enkelt anpassa Bo efter vad som funkar bäst för en själv. Vi har som mest använt lampfunktionen då vi har annan musik vår dotter somnar till sen innan. Men skulle vi vara iväg på språng använder vi de såklart! Det enda jag kanske kunde känna var lite problematiskt var att dottern ganska fort lärde sig hur man satte på bo och kunde ibland ligga o leka istället för somna. Så för vår del hade det nog varit bra med en liten knapp som låste de inställda funktionerna och sedan stängdes av efter samma tid som innan. Annars är vi som sagt väldigt nöjda och kommer fortsätta används Bo här hemma som en självklar sovkompis!

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Bo Hare