Pam Grå

Pam är en sömntränare, nattlampa och en trådlös högtalare i ett.


Pingvinen Pam hjälper dig och ditt barn att sova gott hela natten. När det är dags att sova kan du använda Pam till att spela vaggvisor eller en godnattsaga via bluetooth samtidigt som hon lyser tryggt med sitt lugnande ljus. Tidigt på morgonen fungerar Pam som en sömntränare som hjälper ditt barn genom att ändra färg för att visa när det är dags att gå upp (eller om man måste vänta lite till). Med Pam får både föräldrar och barn den extrasömnen som de så desperat längtar efter.

Pam erbjuder 5 olika färger på nattljuset, välj mellan rosa, vit, blå, röd och multifärgad. Nattlampan kan lysa hela natten eller stängas av automatiskt efter 60 minuter. Den trådlösa högtalaren ger dig möjlighet att spela upp en oändlig variation av sånger och berättelser för alla åldrar.

 • Sömntränare
  Färgen på lampan signalerar till ditt barn när det är OK att gå upp. Orange betyder att det är 30 minuter kvar. Grönt ljus betyder att nu är det OK att gå upp. Tiden för när barnet får gå upp ställer du själv in.
   
 • Trådlös högtalare
  Spela obegränsat med musik och sagor via den trådlösa högtalaren (bluetooth).
   
 • Välj själv färg på nattlampan
  Välj mellan multifärgad, rosa, vit, blå eller röd.
   
 • Lysa hela natten eller automatisk avstängning
  Nattlampan kan vara tänd hela natten om den sätts i basen, annars stängs den av efter 60 minuter.

 

Omdömen

Alexandra Hult·  27 oktober 2020

Verkligen en jättebra nattlampa med många olika funktioner. Det vi bland annat tycker är så bra med den här lampan är att man kan ställa in om nattlampan ska lysa hela natten eller släckas efter 60 min. Också väldigt bra att man kan ställa in ljusstyrkan och kul med de olika färgerna på ljuset tycker min son. Ljuset är väldigt behagligt och fint. Bluetooth funktion är toppen så man kan spela upp godnattvisor eller sagor när det är dags att sova. Bra ljud i högtalaren. Funktionen sömnträning tycker min son är så himla kul. Han har flera gånger kommit in till mig på morgonen och glatt berättat att nu är pingvinen grön, då är det dags att gå upp.
En nattlampa som jag tycker är helt perfekt. Har rekommenderat den till flera vänner.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av Pam Grå